Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


john williams berlin

Κοντσέρτο στο Βερολίνο με Έργα του Τζον Γουίλιαμς από Επιλεγμένα Μουσικά Θέματα Ταινιών που έχει Συνθέσει

Μια ονειρική συναυλία την παραμονή της πρωτοχρονιάς μεταδίδει η Βουλή Τηλεόραση με την συνδρομή της φιλαρμονικής του Βερολίνου με επιλεγμένα μουσικά θέματα του συνθέτη Τζών Γουίλιαμς από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στις οποίες συμμετείχε ως μουσουργός μαζί με άλλες εκλεκτές συνθέσεις του υπό τη διεύθυνση του συνθέτη. Η συναυλία ξεκινά με την «Ολυμπιακή φανφάρα» από τους ολυμπιακούς αγώνες του 1984 στο Λος Αντζελες ως αναφορά στο ελληνικό Ολυμπιακό και αμφικτυωνικό πνεύμα τονίζοντας τη σημασία και αποστολή διατήρησης της ειρήνης στον κόσμο, ενώ ακολουθούν μουσικά αποσπάσματα από τις επαφές τρίτου τύπου και τη Σουίτα από την ταινία ο «Μακρινός Ορίζοντας», που συνειρμικά συνδέεται με τα διαχρονικά θέματα της ξενιτειάς και της νέας ελπίδας για τον κόσμο. Ακολουθούν θέματα από την αναζήτηση της φιλοσοφικής λίθου και του ελιξιρίου της ζωής σαν τον πνευματικό σπινθήρα στα βάθη κάθε ύπαρξης που ωθεί το καθετί προς την τελειοποίηση, και αποσπάσματα από το Τζουράσικ Πάρκ. To θέμα αγάπης της Μάριον από την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς- οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού». Το θέμα του Χαν και του Γιόντα από τον «Πόλεμο των άστρων» με την αναθύμηση των αποστολών του ανθρώπου σε σχέση με την ελευθερία στους γαλαξίες, την ελεγεία για βιολοντσέλο και Ορχήστρα, το ιπτάμενο θέμα οκτώ μέτρων σε κυκλική μορφή ροντό από τον ΕΤ τον εξωγήϊνο και τέλος το εμβατήριο της φανταστικής αυτοκρατορίας.

_Η συναυλία θα προβληθεί στις 23.00 στο Κανάλι της Βουλής

love actually main

Αγάπη Είναι (Love Actually) του Ρίτσαρντ Κέρτις

Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας, ένας Άγγλος συγγραφέας, ένας σεξομανής νεαρός, ένας διευθυντής παντρεμένος με παιδιά, ένας κουμπάρος νιόπαντρων, μια υπάλληλος αδερφή ατόμου με ειδικές ανάγκες, ένα δίδυμο "τσόντας" και ένας πιτσιρικάς που μόλις έχασε την μητέρα του πέφτουν θύματα του φτερωτού Θεού λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του Χειμώνα. Την ίδια ώρα που ένας ξεχασμένος ροκάς προσπαθεί να κάνει επιτυχία χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα!

H ταινία προβάλλεται στη 01.00 στον ΑΝΤ1

you've got mail

Εχετε Μήνυμα Στον Υπολογιστή Σας (You've Got Mail) της Νόρα Εφρον

Η Κάθλιν Κέλι, ιδιοκτήτρια ενός μικρού βιβλιοπωλείου, διατηρεί δεσμό με τον Φρανκ Ναβάσκι, δημοφιλή δημοσιογράφο. Όμως, παράλληλα τον «απατά», καθώς διατηρεί ηλεκτρονική επικοινωνία με έναν άλλον άνδρα, ανώνυμα. Ξαφνικά, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν το μικρό μαγαζί της θα κινδυνέψει από χρεωκοπία καθώς στην απέναντι γωνία ο Τζον Φοξ ανοίγει το δικό του βιβλιοπωλείο, που πουλά σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η Κάθλιν επισκέπτεται τον Τζον στο μαγαζί του για να συζητήσει μαζί του, όμως τελικά απογοητεύεται από την απότομη συμπεριφορά του. Όμως, ο Τζον, που διατηρεί και αυτός ηλεκτρονική επικοινωνία με μια ανώνυμη κοπέλα, σύντομα θα ανακαλύψει πως η κοπέλα αυτή δεν είναι άλλη από την Κάθλιν.

H ταινία προβάλλεται στις 15.30 στο Star

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 607

Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) του Ντέιβιντ Γέιτς

Ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ), με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Εντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ’εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Αλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

To δεύτερο μέρος των πρίκουελ του Χάρι Πότερ, γραμμένο και για το σινεμά από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ικανοποιεί τη δίψα σου για λίγη περισσότερη μαγεία! Διαβάστε περισσότερα

Η ταινία προβάλλεται στη 01.00 στο STAR

Chicago

Σικάγο (Chicago) του Ρομπ Μάρσαλ

Σικάγο, δεκαετία του '20. Μια άσημη χορεύτρια και μια ντίβα του βαριετέ επιδίδονται σε ένα κυνήγι διασημότητας, ενώ βρίσκονται αντιμέτωπες με τη θανατική ποινή. Η ταινία κέρδισε 6 Όσκαρ και προτάθηκε για 7 ακόμα χρυσά αγαλματίδια.

Η ταινία προβάλλεται στις 19.00 στο Cosmote Cinema 1

Home Alone 607

Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone) του Κρις Κολούμπους

Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι.... τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν! Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι.

H ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Star

Nightmare Before Christmas

Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (The Nightmare Before Christmas) του Χένρι Σέλικ

Στην παραμυθένια χώρα Halloweentown, ο Τζακ Σκέλιγκτον νιώθει κορεσμένος από τη γιορτή του Halloween. Κι όταν ανακαλύψει τυχαία την πόλη των Χριστουγέννων, αποφασίσει να την κατακτήσει και να γίνει Άγιος Βασίλης στη θέση του Άγιου Βασίλη. Τα πράγματα, δυστυχώς, θα εκτροχιαστούν πολύ σύντομα κι ο Τζακ θα αναλάβει να διορθώσει τον χαμό που προκάλεσε προτού είναι πολύ αργά. Στο τέλος της διαδρομής, θα ξαναβρεί το χαμένο του πάθος για το Halloween, θα ανακαλύψει το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, μα πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι πάντα πιο όμορφη όταν συνοδεύεται από αγάπη και μοίρασμα.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.