Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 20 Αυγούστου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 20 Αυγούστου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


ocean's twelve

Η Συμμορία Των Δώδεκα (Ocean's Twelve) του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Τρία χρόνια μετά τη «Συμμορία των 11», ο Ντάνι Οσιαν, η συμμορία του και η πανέξυπνη Τες, επανέρχονται στο προσκήνιο δριμύτεροι. Ο διψασμένος για εκδίκηση Τέρι Μπένεντικτ θα ανακαλύψει τα ίχνη τους και θα τους αναγκάσει να πραγματοποιήσουν μια σειρά από «βρόμικες δουλειές» που ξεκινούν από το Παρίσι, τη Ρώμη και το Αμστερνταμ και φτάνουν ως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Αντζελες. Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουν και να του παραδώσουν το διπλάσιο ποσό από αυτό που του είχαν κλέψει. Παράλληλα, όμως, μία πράκτορας της «Europol» και ένας μυστηριώδης όσο και εκκεντρικός Γάλλος διαρρήκτης θα κάνουν το παν για να σπάσουν τη συνοχή της συμμορίας και να ματαιώσουν τα σχέδιά τους. Με Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μπράντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Αντι Γκαρσία, Ντον Τσίντλ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέισι Άφλεκ.

Η ταινία προβάλλεται στον Alpha στις 21.5

rap shit

Rap Sh*t

H Σόνα είναι μια φιλόδοξη ερασιτέχνης ράπερ που δουλεύει ως ρεψεσιονίστ σε ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι. Τις ελεύθερες ώρες της γράφει τραγούδια και ραπάρει στο Instagram μέχρι που ένα βράδυ, η αυτοσχέδια συνεργασία της με μια παλιά της φίλη, εργαζόμενη μόνη μητέρα, τη Μία, θα γίνει viral. Ο,τι ακολουθεί είναι ο καθρέφτης του αμερικανικού ονείρου, καθώς οι δύο νεαρές γυναίκες θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, όχι όμως χωρίς τίμημα. Η επιτυχία θα δοκιμάσει τη φιλία τους, θα τεστάρει τις αντοχές μιας (ακόμη) ανδροκρατούμενης μικροκοινωνίας, θα ανασύρει το σεξισμό με τον οποίο οι δύο φίλες θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπες.

Η νέα σειρά της Ιζα Ρέι του «Insecure» παίζει αποκλειστικά για την Ελλάδα στο Vodafone TV.

octopussy

Τζέιμς Μποντ Πράκτωρ 007: Επιχείρηση Οκτοπούσυ (Octopussy) του Τζον Γκλεν

Οι μυστικές υπηρεσίες της Μ. Βρετανίας ανακαλύπτουν ότι κάποιος κατασκευάζει πιστά αντίγραφα των αντικειμένων που απαρτίζουν το θησαυρό των Ρομανόφ. Ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει να διελευκάνει την υπόθεση και είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να σταματήσει τη δράση των πλαστογράφων. Ταξιδεύει στην Ινδία και εκεί συναντά τη μυστηριώδη και γοητευτική Οκτόπουσι, μια επικίνδυνα όμορφη γυναίκα, που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση... Ρότζερ Μουρ, Μοντ Ανταμς, Λουί Ζουρντάν για ό,τι χρειάζεται ένα καλοκαιρινό απόγευμα!

Η ταινία προβάλλεται στο Star στις 17.00 και ξανά στις 03.45 για τους ξενύχτηδες.

Contratiempo 607

Αόρατος Επισκέπτης (Contratiempo) του Οριόλ Πάουλο

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.

Μετά το «Σώμα», ο Οριόλ Πάουλο επιστρέφει με μια εξίσου εξωφρενική, μα ακόμη πιο απολαυστική ιστορία μυστηρίου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο viva.gr

Ida 607

Ida του Πάβελ Παβλικόφσκι

Η Αννα, ένα ορφανό 18χρονο κορίτσι, μεγαλώνει σιωπηλά και υπάκουα σ' ένα μοναστήρι της σταλινικής Πολωνίας του 1961. Λίγες μέρες πριν πάρει τους όρκους αγνότητας, η ηγουμένη της αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει μία εν ζωή συγγενή. Μια θεία, τη Γουάντα, αδελφή της μητέρας της, που μένει στην πόλη και πρέπει να τη συναντήσει. Η Αννα βρίσκεται για πρώτη φορά εκτός των τειχών του μοναστηριού κι αντιμέτωπη με μία 45χρονη γυναίκα εκ διαμέτρου αντίθετη από εκείνην. Κυνική, μπλαζέ, σκληρή, όσο περιμένει τον εραστή της να ντυθεί και να φύγει, καπνίζοντας και πίνοντας, ο Γουάντα αποκαλύπτει στην Αννα ότι το πραγματικό της όνομα είναι Ιντα Λίμπενσταϊν και είναι Εβραία. Η οικογένειά τους εκδιώχθηκε από τους Ναζί στον πόλεμο και Χριστιανοί Πολωνοί αρχικά τους έκρυψαν και μετά τους πρόδωσαν. Η Γουάντα επέζησε γιατί έφυγε να πολεμήσει στην αντίσταση. Η Ιντα επέζησε γιατί ήταν μωρό, κάποιος τη λυπήθηκε και την παράτησε στην Εκκλησία. Οι δύο γυναίκες θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι δρόμου προς το χωριό που είναι θαμμένη η μητέρα της Ιντα, ψάχνοντας όσα τους ενώνουν κι όσα ρήμαξαν μια χώρα. Σα φιγούρα από πίνακα του Βερμέερ, ένα πλάσμα αθώο, φωτεινό, απαράμιλλα όμορφο κι ανεπίστρεπτα χαμένο στο χρόνο.

Ο Παβλικόφσκι κινηματογραφεί λυρικά, ψύχραιμα, με οικονομία μία Πολωνία (Ευρώπη) που χάθηκε ανάμεσα στη σύγχρονη συλλογική αμνησία και πολιτική υποκρισία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο κανάλι της Βουλής.

rise

Aνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο (Rise) του Ακίν Ομοτόσο

Η ιστορία του Γιάννη, του Θανάση, μιας οικογένειας που έκανε το ελληνικό όνειρο να μοιάζει αμερικάνικο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται ήδη στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.