Buzz

Το καλοκαίρι θέλει το Cinobo του

στα 10

5+1 λόγοι για τους οποίους και φέτος το καλοκαίρι, το Cinobo θα είναι τόσο απαραίτητο όσο και το αντιηλιακό σας.

Flix Team
Το καλοκαίρι θέλει το Cinobo του

Με παροχές που σε πάνε σινεμά, δυνατότητα παρακολούθησης ταινιών και εκτός δικτύου και διαρκής ανανέωση ταινιών από το σινεμά του κόσμου κάνουν το Cinobo απαραίτητο και φέτος το καλοκαίρι. Ακολουθούν 5+1 λόγοι που το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο.

1. Δωρεάν εισιτήρια για θερινά σινεμά!

Στηρίζοντας σταθερά το σινεμά και στο σπίτι αλλά και στην αίθουσα, το Cinobo συνεχίζει και φέτος να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για θερινά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με τη μηνιαία συνδρομή στα 7.99€ αποκτάτε πρόσβαση από όλες τις συσκευές στη μεγαλύτερη, πιο επιλεκτική και πιο ενημερωμένη online ταινιοθήκη, αλλά και δωρεάν εισιτήρια για θερινά σινεμά, κάθε εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

2. Guest Picks

Λίστες από ανθρώπους που αγαπούν το σινεμά δίνουν ιδέες για το τι να δείτε κι εσείς με την παρέα από τον μεγάλο κατάλογο του Cinobo. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έκανε την αρχή, ο Φοίβος Δεληβοριάς πήρε τη σκυτάλη, ένας καλεσμένος κάθε μήνα δίνει το στίγμα του σινεμά που αγαπάμε.

3. Ειδικό καλοκαιρινό πακέτο ταινιών

Το καλοκαιρινό ταξίδι του Cinobo ξεκινάει φέτος με το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έγινε ποτέ στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του πλανήτη, με 150 ταινίες των Καννών, μέσα από 20 λίστες ταινιών που θα σε ταξιδέψουν στο φεστιβάλ… αλλιώς! Ποιες ταινίες αδικήθηκαν; Ποιους σκηνοθέτες γνωρίσαμε στο φεστιβάλ και τώρα σκηνοθετούν superhero movies; Ακολουθεί αγαπημένο ιταλικό σινεμά, αναπάντεχες ταινίες-έκπληξη από τους Ντενί Βιλνέβ, Γουόνγκ Καρ Γουάι και Γκασπάρ Νοέ, αλλά και δροσερά ταξιδιάρικα αφιερώματα που θα σας στείλουν σε παραλίες, πισίνες και γεύματα κάτω από τ’ αστέρια.

4. Οι τοπ arthouse ταινίες της χρονιάς aka Cinobo Exclusives

Τα Cinobo Exclusives είναι νέες ταινίες σε Α’ προβολή που θα απολαύσεις αποκλειστικά στην πλατφόρμα. Ουσιαστικά είναι οι τοπ arthouse ταινίες της χρονιάς, ό,τι έχουν αγαπήσει περισσότερο φεστιβάλ και κριτικοί. Η must see ελληνική ταινία «Μαγνητικά Πεδία», η νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο με τίτλο «Μαύρα Γυαλιά», αλλά και «Οι Ροδακινιές του Αλκαράς» που κέρδισαν τη Χρυσή Άρκτο στο Βερολίνο θα έρθουν όλα, αποκλειστικά στο Cinobo. Και αν έχεις χάσει το «Σημείο Βρασμού», το «Full Time», την «Μπενεντέτα», το «Titane», το «Πρόστιμο» ή το «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» που ήταν τα must see του χειμώνα, θα τα βρεις κι αυτά αποκλειστικά στα Cinobo Exclusives!

5. Offline (και summer) mode on

Το offline mode είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού σου επιτρέπει να βλέπεις ταινίες χωρίς να καις τα data σου. Προσεκτικό «πακετάρισμα» λοιπόν πριν πάτε στο νησί, αφού μαζί με τα απαραίτητα για την παραλία, πρέπει να αποθηκεύσετε τις ταινίες που θα συνοδεύσουν τις μέρες και τις νύχτες σας εκεί.

+1. Μια νέα ταινία κάθε δυο μέρες

Χρειάζονται μόνο δυο μέρες αναμονή για να δεις μια νέα ταινία να εμφανίζεται ως επιλογή στο Cinobo. Τρεις νέες ταινίες την εβδομάδα, δηλαδή. Πάνω από 12 νέες ταινίες κάθε μήνα.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Cinobo και ακολουθήστε το στο Facebook, το Instagram και στο κανάλι του στο YouTube.