Buzz

Ο «Black Adam» δεν θα είναι, για την ώρα, στο νέο DC Universe

στα 10

Αυτό επιβεβαίωσε και ο The Rock με μια ανάρτησή του στο twitter.

Ο «Black Adam» δεν θα είναι, για την ώρα, στο νέο DC Universe

Το «Black Adam» ήταν το πόνημα αγάπης 15 χρόνων του Ντουέιν – The Rock – Τζόνσον, αλλά όταν κυκλοφόρησε δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το κοινό ούτε τους κριτικούς. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office (φτάνοντας στα 391 εκατομμύρια) ενώ στην Αμερική δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στα 170 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικό και επόμενο λοιπόν στο πολυετές πλάνο των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν για το νέο DC Universe, o αντιήρωας του Τζόνσον δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Τζόνσον με μια ανάρτησή του στο twitter στο οποίο έγραφε πως «ο Τζέιμς Γκαν κι εγώ συνδεθήκαμε αρκετά και ο “Black Adam” δεν θα είναι στο πρώτο τους κεφάλαιο αφήγησης. Ωστόσο, η DC και η Seven Bucks συμφώνησαν να συνεχίσουν να εξερευνούν τους πιο πολύτιμους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Black Adam σε μελλοντικά κεφάλαια του DC multiverse».

Διαβάστε ακόμα: Η Πάτι Τζένκις μιλά για τις φήμες γύρω από την αποχώρησή της από το «Wonder Woman 3»

Ο Τζέιμς Γκαν απάντησε γράφοντας «αγαπώ τον The Rock. Και είμαι πάντα ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνουν αυτός και οι Seven Bucks στη συνέχεια. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε σύντομα.»

Πάντως όλες οι αποφάσεις που έχουν πάρει μέχρι στιγμής, όπως την ακύρωση του «Wonder Woman 3» και να μην αφήσουν τον Χένρι Κάβιλ να επιστρέψει στον ρόλο του Superman, έχουν εξοργίσει αρκετούς φανς εξαπολύοντας αρκετές απειλές προς αυτούς, χωρίς όμως να ιδρώνει ιδιαίτερα το αυτί τους με τον Γκαν να αναφέρει πως «η ασεβής οργή δεν θα επηρεάσει ποτέ τις πράξεις μας».