Buzz

Η Πάτι Τζένκις μιλά για τις φήμες γύρω από την αποχώρησή της από το «Wonder Woman 3»

στα 10

Σε μια δήλωση που ανέβασε στο twitter, η Τζένκις αναφέρθηκε στο «Wonder Woman 3» αλλά και ξεκαθάρισε το τοπίο όσο αφορά το «Rogue Squadron».

Η Πάτι Τζένκις μιλά για τις φήμες γύρω από την αποχώρησή της από το «Wonder Woman 3»

Η Warner και η DC Studios έχουν καταφέρει, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, να προκαλέσουν πολλά και διάφορα σχόλια για το πως χειρίζονται το franchise και τους χαρακτήρες των DC Comics. Μετά από όλα όσα συνέβησαν με το «Batgirl», διάφορες φήμες ήθελαν και την Πάτι Τζένκινς να αποχωρεί από το «Wonder Woman 3», με πολλούς να λένε πως ήταν δύσκολη στην συνεργασία, και με τους νέους CEOs της DC Studios Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, να ακυρώνουν την ταινία πάνω στην αναδόμηση που ετοιμάζουν για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Ολα αυτά φυσικά έκαναν την Τζένκινς να βγει στα social media και να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα από αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομά της. «Δεν είμαι αυτή που μιλάει για ιδιωτικά θέματα καριέρας, αλλά δεν θα επιτρέψω να συνεχιστούν οι ανακρίβειες», έγραψε η Τζένκινς στο twitter.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Γκαν απαντά σε όλες τις φήμες για την αναδόμηση της DC

patty jenkins main

Και συνέχισε γράφοντας πως «όταν άρχισαν να υπάρχουν αντιδράσεις για το ότι δεν θα γίνει το “Wonder Woman 3” άρχισε να διαδίδεται η ελκυστική ψευδής ιστορία ότι ήμουν εγώ που σκότωσα [την ταινία] ή έφυγα. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Δεν έφυγα ποτέ. Ημουν ανοιχτή στο να εξετάσω οτιδήποτε μου ζητηθεί. Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να προχωρήσω κάτι μπροστά αυτή τη στιγμή. Η DC είναι προφανώς θαμμένη στις αλλαγές που πρέπει να κάνει, οπότε καταλαβαίνω ότι αυτές οι αποφάσεις είναι δύσκολες αυτή τη στιγμή.»

«Δεν θέλω αυτό που ξεκίνησε ως ένα όμορφο ταξίδι με την “Wonder Woman” να τελειώσε με μια αρνητική νότα. Μου άρεσε και ήταν τιμή για μένα που ήταν αυτό το άτομο που έκανε αυτές τις δύο τελευταίες ταινίες της “Wonder Woman”. Είναι ένας απίστευτος χαρακτήρας. Η ζωή μέσα και γύρω από τις αξίες της κάνει κάποιον καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα. Εύχομαι εκείνη και η κληρονομιά της ένα εκπληκτικό μέλλον μπροστά, με ή χωρίς εμένα».

H Τζένκινς ξεκαθάρισε επίσης και τα όσα συνέβησαν με την αποχώρησή της από το «Rogue Squadron» και την συνεργασία της με την Lucasfilm. «Αρχικά έφυγα από το “Rogue Squadron” μετά από μια μακρά και παραγωγική διαδικασία ανάπτυξης, όταν έγινε σαφές ότι δεν μπορούσε να συμβεί αρκετά σύντομα και δεν ήθελα να καθυστερήσω άλλο το WW3. Oταν το έκανα, η Lucasfilm μου ζήτησε να σκεφτώ να επιστρέψω στo RS μετά τον WW3, κάτι που είχα την τιμή να κάνω, οπότε συμφώνησα. Εκαναν μια νέα συμφωνία μαζί μου. Στην πραγματικότητα, είμαι ακόμα σε αυτό, και αυτό το έργο βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη από τότε. Δεν ξέρω αν θα γίνει ή όχι. Δεν το γνωρίζουμε ποτέ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάπτυξης, αλλά ανυπομονώ για τις μελλοντικές δυνατότητές της ταινία αυτής.»

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την δήλωση της Πάτι Τζένκινς παρακάτω.