Buzz

H Πάτι Τζένκινς αποχώρησε από το «Star Wars: Rogue Squadron» λόγω καλλιτεχνικών διαφορών

στα 10

Τελικά είναι πολύ δύσκολο για τις Disney και Lucasfilm να βρουν έναν σκηνοθέτη που να ταιριάζουν απόλυτα μαζί του.

H Πάτι Τζένκινς αποχώρησε από το «Star Wars: Rogue Squadron» λόγω καλλιτεχνικών διαφορών

Για άλλη μια φορά φαίνεται πως υπάρχει μια μεγάλη διαταραχή στην Δύναμη. Πριν λίγες μέρες η Disney είχε ανακοινώσει πως η ταινία της Πάτι Τζένκινς «Star Wars: Rogue Squadron» αναβάλλεται μέχρι αορίστου λόγω του πολυάσχολου προγράμματος της Τζένκινς. Αλλά κάποια καινούργια νέα τα οποία έρχονται στο φως αποδεικνύουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το site Puck, η Disney αποφάσισε να βάλει στο ράφι την ταινία λόγω των καλλιτεχνικών διαφορών που προέκυψαν με την Τζένκινς, αναφέροντας πως δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε μια κοινή κατεύθυνση στο σενάριο της ταινίας, με αποτέλεσμα η Τζένκινς να αποχωρήσει από το πρότζεκτ.

Διαβάστε ακόμα: Ολες οι ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο Disney Plus Day

patty jenkins main

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες καταστάσεις. Η Σιδηρά Κυρία της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι είχε έρθει αντιμέτωπη με αρκετές τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν, όπως όταν οι σκηνοθέτες του «Solo» Φιλ Λορντ και Τόνι Μίλερ έφυγαν από την ταινία κατά την διάρκεια των γυρισμάτων με τον Ρον Χάουαρντ να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία για να την τελειώσει, ή τις διαφορές που είχε με τον Κόλιν Τρέβοροου λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» με τον Τζ. Τζ. Εϊμπραμς να αναλαμβάνει στο τέλος την σκηνοθεσία.

Πάντως η Lucasfilm και η Disney είχαν σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Rogue Squadron» μέσα στο 2022 για να βγει η ταινία στις αίθουσες κάποια στιγμή το 2023, αλλά τελικά δεν θα δούμε κάποια νέα ταινία «Star Wars» τουλάχιστον μέχρι το 2024, πέντε χρόνια μετά το «Skywalker: Η Ανοδος», κάτι που ακούγεται κάπως αδιανόητο για ένα τόσο μεγάλο franchise της Disney.