Buzz

Ο Τζέιμς Γκαν απαντά σε όλες τις φήμες για την αναδόμηση της DC

στα 10

«Κάποια από αυτά είναι αλήθεια, άλλα περίπου αλήθεια, μερικά από αυτά δεν ισχύουν και μερικά από αυτά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν είναι αλήθεια ή όχι», δήλωσε ο Γκαν.

Ο Τζέιμς Γκαν απαντά σε όλες τις φήμες για την αναδόμηση της DC

Χτες ένα άρθρο του The Hollywood Reporter προκάλεσε πανικό στους φανς της DC αναφέροντας πως οι νέοι διευθυντές της DC Studios Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, οι οποίοι ετοιμάζουν ένα νέο πολυετές πλάνο για το κινηματογραφικό σύμπαν, ακύρωσαν το «Wonder Woman 3» της Πάτι Τζένκινς και πως η μεγάλη επιστροφή του Χένρι Κάβιλ ως Superman μάλλον δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Ολα αυτά βέβαια δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τους ίδιους ή από κάποιον από την Warner και σήμερα ο Γκαν, αναγκάστηκε να βγει στο twitter για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Με μια σειρά από tweets ο Γκαν ανέφερε πως στην ουσία όσα ακούγονται «κάποια από αυτά είναι αλήθεια, άλλα περίπου αλήθεια, μερικά από αυτά δεν ισχύουν και μερικά από αυτά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν είναι αλήθεια ή όχι».

Διαβάστε ακόμα: Διαβάστε ακόμα: Ο Χένρι Καβίλ δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει πως θα ξαναπαίξει τον Superman κάποια στιγμή

dceu

Ο Γκαν αναφέρθηκε σε όλες τις αναταράξεις στο DC Studios, αποκαλώντας την αρχή της θητείας του με τον συνεπικεφαλή Πίτερ Σάφραν «αναπόφευκτη μεταβατική περίοδο». Αλλά ο Γκαν είπε επίσης ότι η δυσκολία της μετάβασης είναι μια συγκαλυμμένη ευκαιρία να αποδοθεί δημιουργική δικαιοσύνη στο DCU. «Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάθε άτομο χαρούμενο σε κάθε βήμα της διαδρομής, αλλά μπορούμε να υποσχεθούμε ότι ό,τι κάνουμε γίνεται στην υπηρεσία της ιστορίας και στην υπηρεσία των χαρακτήρων της DC που ξέρουμε ότι αγαπάτε και έχουμε αγαπήσει όλη μας τη ζωή».

Τι γίνεται όμως με τα διάφορα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν για το μέλλον του DCU; «Οσο για περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του DCU, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε. Δίνουμε σε αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τον χρόνο και την προσοχή που τους αξίζει και εμείς οι ίδιοι θα έχουμε πολλές περισσότερες ερωτήσεις να ρωτήσουμε και να απαντήσουμε», ανέφερε ο Γκαν.

Πάντως την επόμενη εβδομάδα θα αποκαλυφθεί το πλάνο που ετοιμάζουν οι Γκαν και Σάφραν και θα δούμε τελικά τι από όσα ακούστηκαν είναι αληθινά και τι όχι. Για την ώρα μπορείτε απλά να διαβάσετε ολόκληρη την δήλωση του Γκαν στο twitter παρακάτω.