Buzz

Το «Batgirl» θα έχει την δική του επικήδεια προβολή στο στούντιο της Warner

στα 10

Τα πράγματα για την ταινία γίνονται ολοένα και πιο περίεργα (και μακάβρια).

Το «Batgirl» θα έχει την δική του επικήδεια προβολή στο στούντιο της Warner

Για μια ταινία η οποία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ, το «Batgirl» σίγουρα κατάφερε να δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο ντόρο τον τελευταίο καιρό. Η Warner Discovery και ο νέος CEO της Ντέιβιντ Ζάσλαβ αποφάσισαν να ακυρώσουν αρκετές ταινίες από την DC και την Warner και όλα αυτά λόγω αναμφίβολων κερδών για το στούντιο. Αλλά για να αποζημιώσει όσους εργάστηκαν σε αυτές τις ταινίες η Warner αποφάσισε να πραγματοποιήσει κάποιες μυστικές προβολές στο στούντιό της για το καστ και το συνεργείο, προβολές οι οποίες πήραν την ονομασία, δικαίως ίσως, ως «επικήδειες προβολές».

Μια από αυτές είναι και το «Batgirl» όπου, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Warner προσκάλεσε του σκηνοθέτες Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ, το καστ και το συνεργείο σε μια πρώτη και τελευταία προβολή της ταινίας πριν αυτή κλειδωθεί για πάντα στις αποθήκες της. Φυσικά η ταινία δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη και σίγουρα δεν είναι αυτή που οραματίστηκαν οι Αντίλ και Μπιλάλ.

Διαβάστε ακόμα: Οι σκηνοθέτες του «Batgirl» λένε πως η Warner τους μπλόκαρε από οποιαδήποτε πρόσβαση στην ταινία τους

batgirl

Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία και σε μια τελευταία κίνηση (απελπισίας ίσως), οι Αντίλ και Μπιλάλ ανέβασαν στο Instagram τους ένα βίντεο που παρακινούν τους φανς της «Batgirl» να δουν τη νέα τους ταινία «Rebel», η οποία κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αμερική, μήπως καταφέρουν έτσι να δείξουν στο στούντιο ότι οι ταινίες τους μαζεύουν αρκετό κόσμο και κάποια μέρα κυκλοφορήσουν το «Batgirl».

Κάτι τέτοιο που, ακόμα και οι ίδιοι βαθιά μέσα τους πιστεύουν, δεν θα γίνει ποτέ.