Buzz

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

στα 10

Λίγο απ’ όλα είχε η εβδομάδα που πέρασε, από νέα για τις Κάννες και βραβεία στο δρόμο προς τα Οσκαρ, μέχρι τα γενέθλια του Ντέιβιντ Λιντς που γιορτάσαμε… κινηματογραφικά!

Flix Team
Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

Την εβδομάδα που προηγήθηκε, συνεχίσαμε να παρακολουθούμε την πορεία των ταινιών προς τα Οσκαρ 2014 με τα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Παραγωγών που ανέτρεψαν τα φαβορί, την, τελικά, διπλή υποψηφιότητα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ως ηθοποιός και παραγωγό του «Λύκου της Wall Street», τα Βραβεία DGA της Ενωσης Σκηνοθετών Αμερικής, αλλά και το… ειδικών διαστάσεων βραβείο που μοιάζει να παίρνει φέτος ο Μπεν Αφλεκ.

lynch

Γιορτάσαμε τα 68α γενέθλια του Ντέιβιντ Λιντς, βλέποντας τις δικές του αγαπημένες ταινίες και διαβάζοντας γιατί τις θεωρεί αριστουργήματα.

tarantino

Διασκεδάσαμε (με κατανόηση) με τα νεύρα του Κουέντιν Ταραντίνο που ακύρωσε το «The Hateful Eight» μετά τη διαρροή του σεναρίου του και, δυο μέρες αργότερα, μπορέσαμε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο σενάριο κι εμείς οι ίδιοι!

looking

Ενθουσιαστήκαμε με τον πιλότο του «Looking», της τηλεοπτικής σειράς του «Weekend» Αντριου Χέι που υπόσχεται να είναι κάτι περισσότερο από ένα «Girls» για gay αγόρια και κάναμε πλήρη ανακεφαλαίωση στο αριστουργηματικό «Sherlock», βάζοντας τα επεισόδιά του σε σειρά προτίμησης!

grace

Θαυμάσαμε την ταιριαστή επιλογή, μαθαίνοντας ότι το 67ο Φεστιβάλ Καννών θα κάνει πρεμιέρα με το «Grace of Monaco», στις 14 Μαΐου, με τη Νικόλ Κίντμαν στο κόκκινο χαλί και τους Μονεγάσκους να διαμαρτύρονται μάλλον έξαλλοι…

deniro

Εκπλαγήκαμε που ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο παρουσίασε στο Σάντανς το «Remembering the Artist Robert DeNiro Sr.» για τον gay καλλιτέχνη πατέρα του και ανυπομονούμε να το πετύχουμε κάπου για να το απολαύσουμε.

rotterdamn

Πήγαμε ως την Ολλανδία για να δούμε τι συμβαίνει στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ – η Γκέλυ Μαδεμλή μάς ενημερώνει καθημερινά για το τι είναι hot και πώς προσπερνά το βορινό κρύο!