Όσκαρ 2014

Ολοι οι νικητές στην Ελεν το επόμενο πρωί: δείτε τα βίντεο! Φεστιβάλ / Βραβεία

Ολοι οι νικητές στην Ελεν το επόμενο πρωί: δείτε τα βίντεο!

Δείτε την Λουπίτα να μιλάει για το διάσημο αδελφό της, τον Τζάρετ να σκάει στα γέλια με το selfi και την Κέιτ Μπλάνσετ να δίνει το Οσκαρ της στο κοινό να το κρατήσει. Οι νικητές των Οσκαρ, λίγες ώρες μετά εμφανίστηκαν live στο πρωινό της Ελεν!

Oscars 2014: Οι ευχαριστήριοι λόγοι Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Οι ευχαριστήριοι λόγοι

Από τον συγκινητικό Τζάρεντ Λέτο και τον... «ευαγγελιστή» Μάθιου ΜακΚόναχεϊ μέχρι την ταραγμένη Λουπίτα και την υπέροχη Νταρλίν Λοβ που έσπασε τα μικρόφωνα, δείτε τα βίντεο των καλύτερων ευχαριστήριων λόγων των Οσκαρ.

Oscars 2014: Η Pink αφιερώνει στο «Μάγο του Οζ» Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Η Pink αφιερώνει στο «Μάγο του Οζ»

Γνωρίζαμε ήδη πριν από την 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ πως η Ακαδημία θα αφιέρωνε στα 75 χρόνια του «Μάγου του Οζ». Υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λάιζα Μινέλι που ήταν στην αίθουσα, η Pink τραγούδησε το «Over the Rainbow» επιστρέφοντας για λίγο στο... yellow brick road.

Oscars 2014: Και ο καλύτερος ευχαριστήριος λόγος ανήκει στον Τζάρεντ Λέτο Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Και ο καλύτερος ευχαριστήριος λόγος ανήκει στον Τζάρεντ Λέτο

Εχοντας εκπλήξει ολόκληρη τη βιομηχανία, πρώτα με την ερμηνεία του στο «Dallas Buyers Club» και στη συνέχεια με τον αξιοθαύμαστο κοινωνικό του λόγο, ο Τζάρεντ Λέτο χάρισε στα Οσκαρ τα πιο συγκινητικά δυόμιση λεπτά ανάμεσα στους νικητές της χρονιάς.

Oscars 2014: Η Απονομή Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Η Απονομή

Στιγμή προς στιγμή, βραβείο με βραβείο, τραγούδι με χορευτικό, γέλιο με δάκρυ, διαβάστε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στην 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ με τον τρόπο του Flix.

Oscars 2014: Το κόκκινο χαλί Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Το κόκκινο χαλί

Κυριακή, 2 Μαρτίου, Dolby Theater, Λος Αντζελες. Ποιοι περπάτησαν το κόκκινο χαλί της 86ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, τι φόρεσαν, τι είπαν και ποιος τους συνόδευσε; Ολα τα σχόλια και οι φωτογραφίες, λεπτό προς λεπτό.

Κάθριν Χέπμπορν: Η μεγάλη απούσα των Οσκαρ Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάθριν Χέπμπορν: Η μεγάλη απούσα των Οσκαρ

Συνηθίζουμε να μιλάμε για τα ρεκόρ της Μέριλ Στριπ στα Οσκαρ. Η Κάθριν Χέπμπορν είχε τα δικά της, ανάμεσά τους εκείνο... της μοναδικής υποψήφιας και νικήτριας που δεν εμφανίστηκε ποτέ, μα ποτέ στην τελετή απονομής.