Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: In Memoriam με τη σφραγίδα της Μπετ Μίντλερ

στα 10

Σε μια από τις πραγματικά οσκαρικές στιγμές της 86ης τελετής, η Μπετ Μίντλερ ακολούθησε το In Memoriam με τις απώλειες της χρονιάς τραγουδώντας μοναδικά το «The Wind Beneath my Wings». Δείτε το εδώ.

Oscars 2014: In Memoriam με τη σφραγίδα της Μπετ Μίντλερ

Ξεκινώντας με τον Τζέιμς Γκαντολφίνι και καταλήγοντας στον Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, το φετινό In Memoriam ήταν γεμάτο από τις φετινές απώλειες της λαμπερής ιστορία του Χόλιγουντ: Πίτερ Ο' Τουλ, Χάρολντ Ρέιμις, Τζόαν Φοντέιν, Πολ Γουόκερ, Ελεανορ Πάρκερ, Μαξιμίλιαν Σελ, Ρότζερ Ιμπερτ...

Με νοσταλγικό score και γραφιστικό, όλοι οι θάνατοι της χρονιάς πέρασαν μπροστά από την οθόνη, αφήνοντας απέξω μόνο λίγους, όπως τον Κόρι Μοντίθ του «Glee» ή τον Ντένις Φαρίνα.

Η Γκλεν Κλόουζ παρουσίασε το βίντεο και με το τέλος του, η Μπετ Μίντλερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως performer σε τελετή των Οσκαρ για να τραγουδήσει το «The Wind Beneath my Wings» από το «Beaches» σε μια συγκινητική και living legend ερμηνεία, ανάλογη αυτής που έδωσε πέρσι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ στο «The Way We Were» για το In Memoriam του 2012.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο το «In Memoriam» των φετινών Οσκαρ και την ερμηνεία της Μπετ Μίντλερ:


Διαβάστε εδώ όλα όσα συνέβησαν, λεπτό προς λεπτό, στην 86η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ, από το κόκκινο χαλί μέχρι την ανακοίνωση του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Tags: OSCARS 2014