Buzz

Ο Τζίμι Κίμελ παρουσιάζει, τρέιλερ για ταινίες που (ευτυχώς) δε θα δούμε ποτέ

στα 10

Στην εκπομπή του μετά τα Οσκαρ, ο Κίμελ είχε σχεδόν περισσότερους σταρ κι από την απονομή, που δεν δίστασαν να φλερτάρουν για χάρη του με την σαχλαμάρα...

Ο Τζίμι Κίμελ παρουσιάζει, τρέιλερ για ταινίες που (ευτυχώς) δε θα δούμε ποτέ

Ξεκινώντας από την ιδέα ότι αρκετές από τις υποψήφιες ταινίες στα Οσκαρ φέτος ήταν βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, το show του Τζίμι Κίμελ, σκέφτηκε να βοηθήσει το σινεμά να προχωρήσει μπροστά.

Και τι καλύτερο από μερικές ιδέες για επόμενες υποψήφιες για οσκαρ ταινίες, βασισμένες σε κάτι που πολλοί έχουν δει, viral βίντεο από το youtube.

Με την βοήθεια ηθοποιών όπως ο Κέβιν Σπέισι, η Μέριλ Στρίπ, ο Κρις Χέμσγουορθ, ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, ο Τομ Χανκς και ο Κριστόφ Βαλτς, γύρισαν μια σειρά από τρέιλερ που είναι τουλάχιστον εξωφρενικά, σίγουρα αστεία και οριακά σαχλά. Μα αναμφίβολα απολαυστικά.

Το «Bitman Begins» είναι βασισμένο στο κλιπ «Charlie Bit My Finger» και έχει για πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ, Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ.


Το «Ameowadeus» συνδυάζει τρία viral clips τα «Keyboard Cat» «Hamster on a Piano» και «Dramatic Chipmunk» σε μια ιστορία εμπνευσμένη από το «Amadeus» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Σπέισι, Κριστόφ Βαλτς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μάντι Πατίνκιν και Αμπι Κόρνις


Στο «Sweet Brown - Ain't Nobody Got Time For That» που είναι ρημέικ του ομώνυμου viral βίνετο, πρωταγωνιστούν οι Κουίν Λατίφα, Μπαρκάντ Αμπντί, Ανταμ Ντράιβερ και Ματ Ντέιμον.


Στο «David After Dentist Double Rainbow Oh My God! in 3D» οι Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Κάθριν Ζίτα Τζόουνς, Σάμιουελ Τζάκσον και Σεθ Ρόγκεν δίνουν νέα ζωή στα viral κλιπάκια «David After Dentist» και «Double Rainbow».