Industry

Ακου να δεις!

στα 10

Αν πρέπει να βλέπεις σινεμά στο σπίτι, αυτός είναι ο τρόπος για να έχεις εικόνα και ήχο που θα τιμήσει την τελειομανία των δημιουργών. Για τα σνακς, φροντίζεις εσύ.

Flix Team
Ακου να δεις!

Sponsored by Samsung

Το σινεμά ποτέ δεν πεθαίνει - μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, όπως τώρα, την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, των μέτρων προστασίας, της δυσκολίας του να βρίσκεσαι κοντά στον άλλον, χέρι-χέρι ή αγκαλιά ή, έστω, λίγα εκατοστά μακριά, σε μια σκοτεινή αίθουσα. Εάν, λοιπόν, βλέπουμε περισσότερες ταινίες στο σπίτι, αξίζει τον κόπο των δημιουργών να τις δούμε και να τις ακούσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια Samsung QLED 8K κάνει τη διαφορά. Δες παρακάτω τι έχανες τόσο καιρό.

star wars last jedi 607

1. Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Η Ρέι πλησιάζει στην άκρη του βράχου. Κι εμείς μαζί της. Μια φιγούρα υψώνεται μπροστά της, με κουκούλα, ντυμένη στην αχλή του πρωινού. Είναι εκείνος, ή δεν είναι; Είναι, φυσικά και, βλέποντας το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», κανείς δεν θα είχε στιγμή αμφιβολία για τη συναρπαστική συνάντηση της Ρέι με τον Λουκ, διότι δεν χρειάζεται να έχεις όραση τζεντάι για να δεις τι γίνεται. Χρειάζεται, μόνο, να έχεις πραγματική ανάλυση 8K με Quantum Processor 8K, για να δεις υπερ-καθαρά, ακόμα και μέσα από τα δάκρυα συγκίνησής σου.

apocalypse now 607

2. Αναβάθμιση τώρα Ενας Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ένας Φράνσις Φορντ Κόπολα, ένας Ντέιβιντ Φίντσερ πιο πρόσφατα, σκηνοθέτες που έχουν απαιτήσει οι θεατές να δουν τις ταινίες τους σε τέλεια απόδοση - ή καθόλου. Σήμερα, κοντά μισό αιώνα μετά τη δημιουργία του, μπορείς να δεις το «Αποκάλυψη Τώρα» σε καλύτερη πιστότητα εικόνας κι απ' αυτή που εξασφάλισε ο Κόπολα! Με το 8K AI Upscaling, ακόμα κι εάν η πηγή του περιεχομένου δεν είναι 8Κ, δηλαδή ειδικά στις παλιότερες και εικαστικά φιλόδοξες ταινίες, η εικόνα αναβαθμίζεται σε επίπεδα 8K, pixel προς pixel. Θα δεις τον ήλιο ν' ανατέλει στην Καμπότζη, από τον καναπέ του σαλονιού σου, αχτίδα-αχτίδα.

soul 607

3. Το χρώμα έχει ψυχή Ούτε στη ζωή τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, γιατί να είναι στις ταινίες; Ειδικά σε ταινίες όπου το χρώμα παίζει ρόλο ήρωα, καθοριστικό στα νοήματα και στην ατμόσφαιρά τους, σαν το «Soul» της Pixar που περιμένουμε και σε streaming τον χειμώνα. Με το Quantum Dot, η εικόνα αποκτά ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις, με ένταση χρώματος 100% - γιατί και το χρώμα έχει... ψυχή!

bohemian rhapsody 607

4. We are the champions... Θέλεις να γυρίσεις πίσω στο 1985; Θέλεις να σταθείς όρθιος, ανάμεσα σε 70.000 κόσμο και να δονηθείς στον παλμό των Queen, με τον Φρέντι Μέρκιουρι και το ολόστενο φανελάκι του να εκτοξεύουν κύματα έντασης στο ασφυκτικά γεμάτο Γουέμπλι; Θέλεις να δεις και ν' ακούσεις το «Bohemian Rhapsody» και να καταλάβεις γιατί κέρδισε το Οσκαρ Ηχου; Με το Object Tracking Sound+ (OTS+), ο ήχος ταξιδεύει δυναμικά, καθώς ακολουθεί την κίνηση ενός αντικειμένου στην οθόνη, για μια εντελώς ζωντανή εμπειρία. Ν' αποκοιμηθείς στον καναπέ; Καμία περίπτωση!

lost in translation 607

5. Και τίποτα δεν χάνεται στη μετάφραση Είναι από τα πιο αξέχαστα, πιο εμβληματικά, πιο ρομαντικά και μυστηριώδη φινάλε των ταινιών της δικής μας γενιάς. «Lost in Translation» της Σοφία Κόπολα, στην καρδιά του πολυπληθούς Τόκιο, αποχαιρετισμός, ο Μπιλ Μάρεϊ σκύβει στο αυτό της Σκάρλετ Τζοχάνσον και της ψιθυρίζει. Τι της λέει; Δεν μάθαμε ποτέ, ο μοναδικός τρόπος ν' ανακαλύπταμε, ίσως, τις πολύτιμες λέξεις θα ήταν με το Active Voice Amplifier (AVA): Καθαρός διάλογος σε οποιεσδήποτε συνθήκες, καθώς το AVA εντοπίζει τους ήχους γύρω σου κι αυξάνει, αυτόματα, την ένταση - για να μην χάνεις ούτε ένα αντίο.


samsung tv 607

Prepaid Cards Promo Samsung #BlueMonth. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά Samsung QLED τηλεόρασης κερδίζεις Prepaid cards αξίας έως 1.000€! Επωφελήσου από το μήνα προσφορών της Samsung και απόκτησε την τηλεόραση που σου αξίζει, για να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

samsung 607

Οι τηλεοράσεις Samsung έχουν μαζέψει εμπειρία 50 χρόνων ζωής. Εμπιστέψου τη γνώση τους.