Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Καινούργιο μυστήριο, καινούργιοι ύποπτοι στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

«Εκεί που Ζούμε»

H νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα έχει τρέιλερ και θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Εκεί που Ζούμε».

«Wendell & Wild»

Ο Χένρι Σέλικ επιστρέφει με ένα νέο stop motion εφιάλτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wendell & Wild».

«Copenhagen Cowboy»

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επιστρέφει με έναν ακόμα νέον εφιάλτη σε μια σειρά στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Copenhagen Cowboy».

«Black Adam»

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον αντι-ήρωα της DC θα βγει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black Adam».

«Meet Cute»

Η Κέιλι Κουόκο και ο Πιτ Ντέιβιντσον πρωταγωνιστούν σε μια νεά ρομαντική κομεντί με κάποιες δόσεις ταξιδιού στον χρόνο.

«Interview With The Vampire»

Η νέα σειρά του AMC, βασισμένη στην σειρά βιβλίων της Αν Ράις, ετοιμάζεται να μας σαγηνεύσει από την αρχή.

«The Peripheral»

Η Κλόι Γκρέις Μόρετζ προσπαθεί να επιβιώσει έναν νεοφουτουριστικό εφιάλτη.

«Armageddon Time»

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι είναι μια βαθιά προσωπική ιστορία για τη δύναμη της οικογένειας, την πολυπλοκότητα της φιλίας και την επιδίωξη των γενεών του Αμερικανικού ονείρου με πρωταγωνιστή τον Αντονι Χόπκινς.

«All Quiet On The Western Front»

Η ταινία του Netflix βασισμένη στο ομότιτλο μυθηστόρημα του Εριχ Μαρία Ρεμάρκ μιλάει για το πώς ήταν να είσαι στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια ενός από τους πιο φρικτούς πολέμους στην ανθρώπινη ιστορία και πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Μπρουλ.

«Luckiest Girl Alive»

Η ταινία του Netflix με πρωταγωνίστρια την Μίλα Κούνις φαίνεται πως έχει μια αρκετά δυνατή δόση από «Gone Girl» και «The Woman in the Window».

«Good Nurse»

Η νέα δραματική ταινία του Netflix βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και πρωταγωνιστούν οι Τζέσικα Τσαστέιν και Έντι Ρεντμέιν.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.