Buzz

«Wendell & Wild»: Ο Χένρι Σέλικ επιστρέφει με ένα νέο stop motion εφιάλτη

στα 10

Η νέα του ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου.

«Wendell & Wild»: Ο Χένρι Σέλικ επιστρέφει με ένα νέο stop motion εφιάλτη

Ο Χένρι Σέλικ είναι ένας πραγματικά μεγάλος καλλιτέχνης στον χώρο του stop motion animation. Εχει σκηνοθετήσει κάποιες από τις καλύτερες ταινίες του είδους όπως το «James and the Giant Peach» και το «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη», και τώρα επιστρέφει 13 χρόνια μετά το ανατριχιαστικό «Coraline» με τη νέα του ταινία «Wendell & Wild».

Διαβάστε ακόμα: Η διαχρονική γοητεία του «Χριστουγεννιάτικου Εφιάλτη»

Wendell & Wild

Βασισμένο σε ένα ακυκλοφόρητο βιβλίο του ίδιο του Σέλικ και του Κλέι ΜακΚλέοντ Τσάπμαν και σε σενάριο του Σέλικ και του Τζόρνταν Πιλ, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή και δανείζει τη φωνή του στην ταινία μαζί με τον εδώ και επί χρόνια συνεργάτη του Κίγκαν-Μάικλ Κι, το «Wendell & Wild» μιλάει για δυο αδέρφια δαίμονες οι οποίοι συνεργάζονται με ένα 13χρονο κορίτσι για να τους φέρει στον κόσμο των ζωντανών, όπου φυσικά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, και μαζί με τους Κίγκαν και Πιλ δανείζουν τις φωνές τους και οι Βιγκ Ρέιμς, Αντζελα Μπάσετ, Τζέιμς Χονγκ και Μαξίμ Πικ. Το «Wendell & Wild» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου.

Wendell & Wild