Buzz

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο «Black Adam» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

στα 10

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον αντι-ήρωα της DC θα βγει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου.

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο «Black Adam» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Η DC φαίνεται πως έχει βάλει μπρος σήμερα για μεγάλες ανακοινώσεις. Μετά και την αποκάλυψη πως ο Τοντ Φίλιπς έχει ήδη έτοιμο το σενάριο του σίκουελ του «Joker», ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε από κοντά έναν άλλον υπερήρωα του DCEU τον «Black Adam».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο ενός παντοδύναμου αντι-ήρωα και εχθρού του Shazam, του χαρακτήρα τον οποίο ενσαρκώνει ο Ζάκαρι Λεβί στην ομότιτλη ταινία, στην οποία μάλιστα ο Τζόνσον ήταν να πρωταγωνιστήσει αλλά ο ρόλος του κόπηγε όταν η ταινία του πήρε το πράσινο φως. Και μετά από μια σχεδόν δεκαετία στην παραγωγή επιτέλους ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ματ Ριβς επιβεβαίωσε το σίκουελ της ταινίας «The Batman»

black adam

Η ταινία θα εισάγει και τα μέλη των Justice Society of America, μιας ομάδας παρόμοιας με εκείνης των Justice League, όπως τον Hawkman (Αλντις Χοτζ), τον Atom Smasher (Νόα Σεντινέο, τον Doctor Fate (Πιρς Μπρόσναν) και την Cyclone (Κουιντέσα Σουίντελ), αλλά και της κακιάς ομάδας Intergang. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Μαργουάν Κενζάρι, Τζέιμς Κουσάτι-Μόγιερ, Μπόντι Σαμπονγκούι, Μο Αμέρ και Ούλι Λατουκέφου.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

black adam