Buzz

Ο Ματ Ριβς επιβεβαίωσε το σίκουελ της ταινίας «The Batman»

στα 10

Και ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη.

Ο Ματ Ριβς επιβεβαίωσε το σίκουελ της ταινίας «The Batman»

Η ταινία «The Batman» του Ματ Ριβς ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Warner. Ηταν η δεύτερη ταινία μέσα σε περίοδο πανδημίας η οποία κατάφερε στην Αμερική να ανοίξει στο πρώτο Σαββατοκύριακο με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, και πιο συγκεκριμένα 134 εκατομμύρια, δεύτερη μόλις πίσω από το «Spider-Man: No Way Home», ενώ με 759 εκατομμύρια δολάρια συνολικά στο παγκόσμιο box office είναι μέχρι στιγμής η πιο εισπρακτική ταινία της χρονιάς.

Φυσικά λοιπόν θα υπάρξει και σίκουελ.

Διαβάστε ακόμα: H Warner ψάχνει τρόπους για να αναγεννήσει το DCEU

the batman

Αυτό ανακοίνωσε ο Ματ Ριβς χτες στο CinamaCon 2022 με τον ίδιο να αναλαμβάνει και πάλι το σενάριο και την σκηνοθεσία ενώ ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. Παρόλα αυτά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ή άλλες πληροφορίες για το καστ της ταινίας.

Πολλοί ήταν εκείνοι πάντως που πιστεύουν πως ο Joker του Μπάρι Κέογκαν, ο οποίος εμφανίστηκε στο φινάλε της ταινίας, θα παίξει ρόλο στο σίκουελ αλλά γρήγορα ο Ριβς έσπευσε να διασκεδάσει τις φήμες για την επιστροφή του, λέγοντας πως αυτό ήταν ένα απλό cameo και τίποτα παραπάνω. Βέβαια, πρόσφατα, ο Ριβς κυκλοφόρησε και μια κομμένη σκηνή από την ταινία η οποία έδειχνε τον Joker να συνομιλεί με τον Batman στο Ιδρυμα Αρκαμ, αφήνοντας υπόνοιες για μια εμφάνισή του σε κάποια επόμενη ταινία. Από την άλλη ίσως δούμε (και) τον Mr. Freeze; Ας ελπίσουμε πως οι παραπάνω λεπτομέρειες για το σίκουελ δεν θα αργήσουν να έρθουν.