Buzz

Ο Ματ Ριβς επιθυμεί να κάνει μια πιο ρεαλιστική εκδοχή του Mr. Freeze στο επόμενο «The Batman»

στα 10

Σύμφωνα με τον ίδιον δεν τον ενδιαφέρουν τα φανταστικά στοιχεία των χαρακτήρων από τα κόμικς, αλλά θέλει να επικεντρωθεί στις πιο ρεαλιστικές πτυχές τους.

Ο Ματ Ριβς επιθυμεί να κάνει μια πιο ρεαλιστική εκδοχή του Mr. Freeze στο επόμενο «The Batman»

Αν και ακόμα δεν έχουμε δει το «The Batman» μπορούμε να καταλάβουμε, από τα λίγα τρέιλερ που έχουνε κυκλοφορήσει, πως η ταινία του Ματ Ριβς φαίνεται πως επικεντρώνεται στα πιο γήινα και ρεαλιστικά χαρακτηριστικά του Σκοτεινού Ιππότη και των υπόλοιπων ηρώων αφήνοντας εκτός τα φανταστικά χαρακτηριστικά και ίσως τις πιο ανόητες πτυχές των κόμικς στα οποία βασίζεται.

Και από ό,τι φαίνεται αυτή την αισθητική θα ήθελε να κρατήσει για τις επόμενες ταινίες του, αν ποτέ γίνουν, ο Ριβς ακόμα κι αν εισάγει πιο περίεργους χαρακτήρες όπως ο Mr. Freeze. Αυτό δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο Collider λέγοντας πως έχει σκοπό να εξερευνήσει τις πιο ρεαλιστικές πτυχές των συγκεκριμένων χαρακτήρων κι όχι τις κομιξικές τους αναφορές.

Διαβάστε ακόμα: «Η Μεταμόρφωση του Ρόμπερτ Πάτινσον» και η άποψή του ότι ο Μπάτμαν είναι ένα θλιβερός ήρωας

mr. freeze the batman

«Κατά την άποψή μου, με τραβάει να βρω μια πιο ρεαλιστική εκδοχή για τα πάντα. Θα ήταν λοιπόν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση να προσπαθήσω να καταλάβω πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό, ακόμα και σε μια ιδέα όπως εκείνη του Mr. Freeze, μια τόσο υπέροχη ιστορία, σωστά; Νομίζω ότι υπάρχει στην πραγματικότητα μια πιο ρεαλιστική εκδοχή αυτής της ιστορίας, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ δυνατή και θα μπορούσε να είναι πραγματικά υπέροχη», ανέφερε ο Ριβς.

Και συνέχισε λέγοντας «λατρεύω τη φανταστική πλευρά του Batman, αλλά αυτή η εκδοχή της, προφανώς, ενώ είναι, για μένα, νομίζω πολύ πιστή στα κόμικς, δεν νομίζω ότι απαραίτητα αγγίζει τόσο το φανταστικό. Αλλά νομίζω πως αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν να προσπαθήσω να ξετυλίξω το φανταστικό και να δω, καλά, πώς θα μπορούσε αυτό να έχει νόημα εδώ».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον λατρεύει όλες τις ταινίες με τον Batman

the batman

Τώρα το μόνο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε είναι το πως θα είναι αυτή η πιο ρεαλιστική εκδοχή του Mr. Freeze, ειδικά μετά από εκείνη την αρκετά καμπ εκδοχή του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο «Batman & Robin». Ως τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την κυκλοφορία του «The Batman» στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου.