Buzz

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον λατρεύει όλες τις ταινίες με τον Batman

στα 10

Ναι, ακόμα και το «Batman & Robin».

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον λατρεύει όλες τις ταινίες με τον Batman

Πολλοί λένε πως είναι μεγάλοι φανς του Batman και λατρεύουν τις ταινίες του. Ισως όχι όλες και σίγουρα όχι το «Batman & Robin». Αλλά υπάρχει κάποιος που όλες αυτές τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Σκοτεινός Ιππότης της αγαπάει εξίσου και δεν θεωρεί καμία κατώτερη των άλλων.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Πάτινσον ο οποίος, καθώς πλησιάζει ο καιρός όπου το «The Batman» του Ματ Ριβς θα κυκλοφορήσει επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες, μιλάει ολοένα και περισσότερα για την ταινία αλλά και τον χαρακτήρα του. Ετσι σε μια συνέντευξή του στο TotalFilm δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Batman αλλά για όλες τις προηγούμενες κινηματογραφικές εκδοχές του.

Διαβάστε ακόμα: «To the Batman»: Πρώτη σκηνή από το «The Batman» του Ματ Ριβς

the batman

«Κάποιοι λένε πως μερικές από αυτές είναι τελείως χάλια ταινίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο κακές. Ολες τους κατά κάποιο τρόπο επιτυγχάνουν πλήρως τον σκοπό τους και είναι όλες τους πραγματικά ενδιαφέρουσες, ανάλογα με τον χρόνο και τον τόπο τους. Δεν ξέρω. Απλώς είχα ένα περίεργο ένστικτο για αυτό. Αλλά πάντα λάτρευα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Κάθε φορά που έβγαινε μια ταινία, ανυπομονούσα να τη δώ.», ανέφερε ο Πάτινσον.

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας, και μαζί με τον Πάτινσον πρωταγωνιστούν και οι Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Πολ Ντέινο στον ρόλο του Riddler, Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Αντι Σέρκις.

Η ταινία «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου.