Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μυθιστορήματα της κλασσικής λογοτεχνίας, μιούζικαλ και στυγνοί δολοφόνοι έκαναν την πρεμιέρα τους στα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Cats»

Οι πρώτες εικόνες από το κινηματογραφικό «Cats» είναι εδώ. Και είναι φαντασμαγορικές, αν και κάπως - όχι ακριβώς με τον σωστό τρόπο - τρομακτικές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cats».


«Avenue 5»

Ο δημιουργός του «Veep» Αρμάντο Ιανούτσι επιστρέφει με μια νέα κωμική σειρά στο HBO και αυτή την φορά μας πάει μια βόλτα μέχρι το διάστημα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avenue 5».


«...για πάντα»

Το ριμέικ μιας τούρκικης ταινίας εγκαινιάζει το «effect Παπακαλιάτης» και δοκιμάζει την κινηματογραφική αντοχή του (και στη ζωή) ζευγαριού Τσιμιτσέλης - Γερονικολού. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «...για πάντα».


«Vienna Blood»

Μια σειρά του BBC τοποθετημένη στην Βιέννη του Φρόιντ; Καθίστε αναπαυτικά. Στο ντιβάνι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Vienna Blood».


«Emma»

To κλασσικό μυθιστόρημα της Τζέιν Οστιν μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη με την Ανια Τέιλορ-Τζόι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, φέρνοντας στοιχεία από την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου.


«Hunters»

O Αλ Πατσίνο κυνηγάει Ναζί στη νέα σειρά του Amazon Prime, σε παραγωγή του Τζόρνταν Πιλ.


«Antebellum»

H Τζανέλ Μονέ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου από τους παραγωγούς του «Get Out!» και «Us» με το πρώτο τρέιλερ να ανεβάζει το wtf factor στα ύψη.


«A Christmas Carol»

Αλλη μια μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος του Κάρολου Ντίκενς στην τηλεόραση από το BBC, αυτή την φορά με έμφαση στην έντονη μακάβρια ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστή τον Γκάι Πιρς.


«Spies in Disguise»

Το στούντιο που μας έδωσε την «Εποχή των Παγετώνων», μας μεταφέρει αυτή την φορά στον κόσμο των κατασκόπων. Ο Γουιλ Σμιθ δανείζει την φωνή του σε έναν σούπερ κατάσκοπος ο οποίος μεταμορφώνεται σε… περιστέρι, από έναν επιστήμονα (Τομ Χόλαντ), όταν ένα πείραμα παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Η ταινία βασίζεται στη ταινία μικρού μήκους «Pigeon: Impossible» του Λούκας Μάρτελ, και θα «πετάξει» στις αμερικάνικες αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2019.


«The Call of the Wild»

To κλασσικό μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον στο οποίο ένα καλομαθημένο σκυλί, ο Μπακ, γίνεται ταχυδρομικός σκύλος στην Αλάσκα στα τέλη του 19ου αιώνα, την περίοδο του πυρετού του χρυσού με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ.


«The Confession Killer»

Ενα ακόμα true crime ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε πέντε επεισόδια, για τον Χένρι Λι Λούκας ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε 360 άτομα την δεκαετία του '80, αλλά παρόλα αυτά μάλλον δεν είναι αυτός ο δολοφόνος.


«Knives and Skin»

H ταινία της Τζένιφερ Ρίντερ η οποία δημιούργησε μεγάλο buzz στα φεστιβάλ του Βερολίνου και της Τραϊμπέκα, ανάμεσα σε άλλα, μιλάει για το μυστήριο της εξαφάνισης μιας νεαρής κοπέλας και θα κυκλοφορήσει σε VOD τον Δεκέμβριο.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.