Buzz

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο νέος Χριστόφορος Παπακαλιάτης (;) στο τρέιλερ του «...για πάντα»

στα 10

Το ριμέικ μιας τούρκικης ταινίας εγκαινιάζει το «effect Παπακαλιάτης» και δοκιμάζει την κινηματογραφική αντοχή του (και στη ζωή) ζευγαριού Τσιμιτσέλης - Γερονικολού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο νέος Χριστόφορος Παπακαλιάτης (;) στο τρέιλερ του «...για πάντα»

Το «...για πάντα» του Γιάννη Παπαδάκου (με προϋπηρεσία τα - δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις - «The Bachelor 2» και «The Bachelor 3»), είναι ριμέικ της ταινίας «Issiz Adam» του Τσαγκάν Ιρμάκ που το 2008 είχε βγει και στις ελληνικές αίθουσες με τον τίτλο «Πάντα Μόνος».

Το σενάριο του «Πάντα Μόνος», γραμμένο από τον Τούρκο Τσαγκάν Ιρμάκ (και στα ελληνικά διασκευασμένο από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη), είχε για κεντρικό ήρωα ένα ταλαντούχο σεφ που διευθύνει το δικό του εστιατόριο και ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επιτυχημένη επαγγελματική και τελείως αποτυχημένη προσωπική του ζωή. Αυτό θα συμβεί όταν θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα μια όμορφη γυναίκα. Ο ήρωας μας όμως προσπαθώντας να βρει χώρο για την Άντα στη ζωή του, αρχίζει να αισθάνεται περιορισμένος, την ίδια στιγμή που εκείνη, αγνοώντας το «δηλητήριο» που τρέχει στις φλέβες του αγαπημένου της, ζει την απόλυτη ευτυχία του έρωτα.

Δείτε κι αυτό: Ολοι ανυπομονούμε για δύο ελληνικές ταινίες (που δεν θέλαμε ποτέ να δούμε)

για πάντα

για πάντα

για πάντα

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ελληνικής διασκευής «η ταινία είναι «μία μοντέρνα ιστορία αγάπης που δυναμώνει, αναπνέει και πονάει στους έντονους ρυθμούς ζωής του σήμερα» και - δεν είναι μόνο ιδέα μας - θυμίζει πολύ τόσο την κινηματογράφηση, τα σκηνικά (στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας) όσο και τις «προβληματικές» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (και δεν εννοούμε μόνο τις τρει τελίτσες στον τίτλο του «Αν...»).

Στο «...για πάντα» μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, εμφανίζονται επίσης οι Ολγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά, Πένυ Αγοραστού, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Κυριάκος και Στέργιος Αντούλας.

Μυριζόμαστε ή μεγάλη εμπορική επιτυχία ή ατέλειωτα memes στα social με Τσιμιτσέλη - Γερονικολού (που στην τελική μπορεί να είναι και ίδια ή μεγαλύτερη «επιτυχία»).

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες την 1η Ιανουαρίου του 2020 από τη Village Films.