Buzz

Ολοι ανυπομονούμε για δύο ελληνικές ταινίες (που δεν θέλαμε ποτέ να δούμε)

στα 10

Κι εκεί που όλοι είχαμε απογοητευτεί, το trash ελληνικό σινεμά της βιντεοκασέτας επιστρέφει δυναμικό με όχι-μία-αλλά-δύο ταινίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε! #Not

Ολοι ανυπομονούμε για δύο ελληνικές ταινίες (που δεν θέλαμε ποτέ να δούμε)

Η πρώτη είναι το «Ροδα, Τσάντα και Κοπάνα Νο.5» του Ομηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος μετά το reboot του 2011 (και τους «Πόντιους - New Generatiοn» της ίδιας χρονιάς), επιστρέφει στα θρανιά (και την πολιτιστική του προσφορά) για την πιο - γυρίστηκε στο πόδι - εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας των 80s, με πρωταγωνιστές από την Ανίτα Πάνια μέχρι διάττοντες σταρ του GNTM (του πρώτου) και του «Power of Love» (του πρώτου) και εικόνα που σταμάτησε στις handycam βιντεοκάμερες των 90s.



H δεύτερη είναι το «Χαλβάη 5-0» με τον αφόρητο ήδη από το τρέιλερ Μάρκο Σεφερλή σε καλύτερα στάνταρτ παραγωγής (οχι και περούκας) και καστ που φτάνει μέχρι τον Ντάνο από το Survivor (το πρώτο). Η υπόθεση θέλει έναν βιομήχανο χαλβά να βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του και τον αστυνόμος Μπέκρα (αυτός είναι ο Σεφερλής) να προσπαθεί να λύσει την υπόθεση. Σκηνοθετεί ο Μάνος Καμπίτης της τηλεοπτικής επιτυχίας «Χτυποκάρδια στο Seferly Hills» και του straight to DVD «Σεφερληθείτε στα Γέλια». Αυτό έχει και ημερομηνία για τις 12 Δεκεμβρίου.