Buzz

«Memory, all alone in the moonlight»: Τρέιλερ για το «Cats» του Τομ Χούπερ

στα 10

Οι πρώτες εικόνες από το κινηματογραφικό «Cats» είναι εδώ. Και είναι φαντασμαγορικές, αν και κάπως - όχι ακριβώς με τον σωστό τρόπο - τρομακτικές.

Flix Team
«Memory, all alone in the moonlight»: Τρέιλερ για το «Cats» του Τομ Χούπερ

Τo διάσημο μιούζιακλ του Αντριου Λόιντ Γουέμπερ (το οποίο με τη σειρά του είναι βασισμένο σε παιδικά ποιήματα του Τ. Σ. Ελιοτ, «Old Possum’s Book of Practical Cats») ευτύχησε στην κινηματογραφική του μεταφορά να έχει για σκηνοθέτη τον Τομ Χούπερ και all star cast, ανάμεσα σε άλλους, τους Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουΐφτ, Τζέιμς Κόρντεν, Ρέμπελ Γουίλσον, Ιντρις Ελμπα, Τζούντι Ντεντς και Ιαν ΜακΚέλεν.

Το πρώτο τρέιλερ - με υπόκρουση τη νέα εκδοχή του πολυτραγουδισμένου «Memory» από την Τζένιφερ Χάντσον - προδίδει μια παραγωγή στα όρια της τρέλας, αλλά και μια περίεργη υφή στα πρόσωπα που αντί για μακιγιάζ έχουν αποκτήσει τη μορφή γάτας με ψηφιακά εφέ. Το αποτέλεσμα είναι μέχρι και τρομακτικό, ίσως όχι ακριβώς με τον τρόπο που φιλοδοξούσαν οι δημιουργοί του.

Διαβάστε ακόμη γιατί το «Cats» ήταν όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα για την Τζούντι Ντεντς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους και, παρακάτω, τους συντελεστές της ταινίας να μιλούν για την εμπειρία τους:




Δείτε το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω.