Buzz

Και η Τζούντι Ντεντς στο κινηματογραφικό «Cats»

στα 10

Μια Dame προστίθεται στο ήδη συναρπαστικό καστ της κινηματογραφικής διασκευής του μιούζικαλ «Cats» που θα σκηνοθετήσει ο Τομ Χούπερ.

Και η Τζούντι Ντεντς στο κινηματογραφικό «Cats»

Το καστ για την κινηματογραφική μεταφορά των «Cats», του διάσημου Μπρόντγουεϊ μιούζικαλ του Αντριου Λόιντ Βέμπερ, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στη συλλογή ποιημάτων του Τ. Σ. Ελιοτ, «Old Possum’s Book of Practical Cats», γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Μετά και την ανακοίνωση πως ο Ιντρις Ελμπα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία σε ένα μυστηριώδη ρόλο, έρχεται τώρα και η σειρά της Τζούντι Ντεντς να φορέσει το γατίσιο κοστούμι της. Οι πληροφορίες την θέλουν να παίξει τον ρόλο του Ντιουτερόνομι, ενός τεράστιου γάτου, αρχηγό των Τζέλικλς, που έχει ζήσει πολλές ζωές και έχει θάψει εννιά συζύγους. Ο Ντιουτερόνομι, αν και άντρας στο θεατρική εκδοχή του μιούζικαλ, θα είναι γυναίκα στη ταινία για χάρη της Ντέντς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιντρις Ελμπα είναι γάτα

Cats 607 1

Για την Ντεντς, το να πρωταγωνιστήσει στο «Cats» ήταν όνειρο ζωής μιας και η ίδια είχε επιλεγεί στο παρελθόν για να παιξει στην αρχικη παράσταση του 1981 το ρόλο της Γκριζαμπέλα (στη ταινία θα τη δούμε να την ερμηνεύει η Τζένιφερ Χάντσον), αλλά έσπασε τον αχίλλειο τένοντά της πριν την πρεμιέρα και ο ρόλος πήγε στην Ελέιν Πέιτζ. Ενα όνειρο που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τομ Χούπερ, ο οποίος βρίσκεται απασχολημένος αυτή την περίοδο με τα γυρίσματα της τηλεοπτικής διασκευής της «Τριλογίας του Κόσμου» του Φίλιπ Πούλμαν, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν μεγάλα ονόματα όπως οι Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουΐφτ, Τζέιμς Κόρντεν και Ιαν ΜακΚέλεν. Το «Cats» θα βγει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019, δίπλα ακριβώς με το «Star Wars Episode IX». Ας κερδίσει ο καλύτερος στο box office.

Griz H Τζούντι Ντεντς ως Γκριζαμπέλα στο ρόλο που δεν έπαιξε ποτέ!

Διαβάστε ακόμα:

Cats 607