Buzz

Ο Ιντρις Ελμπα είναι γάτα

στα 10

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να προστεθεί στο ήδη συναρπαστικό καστ της κινηματογραφικής διασκευής του μιούζικαλ «Cats» που θα σκηνοθετήσει ο Τομ Χούπερ.

Ο Ιντρις Ελμπα είναι γάτα

Ολοένα και πιο ενδιαφέρον (και σίγουρα πολυσυλλεκτικό) αποδεικνύεται το καστ για την κινηματογραφική μεταφορά του «Cats», του διάσημου Μπρόντγουεϊ μιούζικαλ του Αντριου Λόιντ Βέμπερ, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στη συλλογή ποιημάτων του Τ. Σ. Ελιοτ, «Old Possum’s Book of Practical Cats». Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1983 και αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα, πιο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα μιούζικαλ όλων των εποχών.

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με την ταινία θέλει τον -πάντα ευπρόσδεκτο- Ιντρις Ελμπα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για έναν ρόλο, κάτι που θα τον φέρει δίπλα στους Ιαν ΜακΚέλεν, Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουίφτ και Τζέιμς Κόρντεν. Η Χάντσον (Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το «Dreamgirls») θα ερμηνεύσει την Γκριζαμπέλα, η οποία ξεπέφτει στους δρόμους και ξεκινά μία μεγάλη περιπέτεια (ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μία νέα ερμηνεια του «Memory»).

Διαβάστε ακόμη: «Cats»: έρχεται η κινηματογραφική διασκευή από τον Τομ Χούπερ με Τέιλορ Σουΐφτ, Τζένιφερ Χάντσον, Ιαν ΜακΚέλεν

cats 607

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τομ Χούπερ, έμπειρος τόσο στα κινηματογραφικά μιούζικαλ («Οι Αθλιοι») όσο και στις πολλαπλές οσκαρικές υποψηφιότητες («Ο Λόγος του Βασιλιά», «Το Κορίτσι από της Δανία»), ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της τηλεοπτικής διασκευής της «Τριλογίας του Κόσμου» του Φίλιπ Πούλμαν.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ελμπα υποδύεται ένα αιλουροειδές, καθώς έχει προηγηθεί η ερμηνεία του ως τίγρη Σιρ Χαν στο «Βιβλίο της Ζούγκλας» του Τζον Φαβρό.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2019, οπότε τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον ίδιο τον Αντριου Λόιντ Βέμπερ ανάμεσα στους παραγωγούς.

Cats 607

Διαβάστε ακόμη