Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Invasion»

Η φιλόδοξη σειρά της πλατφόρμας μας δείχνει το πρώτο της, επικό (κυρίως λόγω του τόνου της φωνής του Σαμ Νιλ), τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Invasion».


«Blossoms Shanghai»

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του μετρ της υπέρτατης ομορφιάς Γουόνγκ Καρ Γουάι αποκαλύπτει το σύμπαν της με ένα τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Blossoms Shanghai».


«No Sudden Move»

Ενα heist movie εποχής, με ένα καστ ικανό να αφήσει εποχή! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «No Sudden Move».


«Nine Perfect Strangers»

Τρόμος! Η Νικόλ Κίντμαν υπόσχεται να μας κάνει καλά στο πρώτο teaser του «Nine Perfect Strangers». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nine Perfect Strangers».


«Monsters At Work»

Οι «Μπαμπούλες» αποκτούν την δική τους τηλεοπτική σειρά στο Disney+ η οποία κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου.


«See Season 2»

H δεύτερη σεζόν του Apple TV+ με τον Τζέισον Μομόα έρχεται στις 27 Αυγούστου.


«Masters of the Universe Revelation»

O He-Man επιστρέφει στη νέα σειρά anime του Netflix σε παραγωγή του Κέβιν Σμιθ με τον Μάρκ Χάμιλ να δανείζει την φωνή του στον Σκέλετορ.


«Gossip Girl»

To reboot της αγαπημένης σειράς ξεκινά στις 8 Ιουλίου στο HBO Max, με την Κρίστεν Μπελ να επιστρέφει ως την μυστηριώδη αφηγήτρια/blogger.


«tick tick…BOOM»

O Αντριου Γκάρφιλντ παίζει τον ρόλο μιας ιδιοφυίας στη μουσική στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Λιν-Μάνουελ Μιράντα για το Netflix.


«Free Guy»

O Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστεί ως ένας υπάλληλος μιας τράπεζας ο οποίος ξαφνικά συνειδητοποιεί πως είναι ένας αναλώσιμος χαρακτήρας μέσα σε ένα video game.


«Fear Street Trilogy»

Μια τριλογία ακατάλληλων ταινιών βασισμένη στα βιβλία του Ρ. Λ. Στάιν θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε μια περίοδο τριών εβδομάδων, η μία πίσω από την άλλη, τον Ιούλιο στο Netflix.


«Space Jam: A New Legacy»

Τα Looney Tunes επιστρέφουν στο παρκέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Space Jam: A New Legacy».


«The Eyes of Tammy Faye»

Ο σκηνοθέτης του «The Big Sick» ετοιμάζει μια ταινία για την άνοδο και πτώση της τηλε-ευαγγελίστριας Τάμι Φέι Μπέικερ, με την Τζέσικα Τσαστέιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Αντριου Γκάρφιλντ στον ρόλο του άντρα της Τζιμ.


«Netflix Geeked»

Ολη την εβδομάδα το Netflix παρουσίασε μερικά βίντεο από τα γυρίσματα και τρέιλερ πολυαναμενόμενων σειρών του.




Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021