Buzz

Τρόμος! Η Νικόλ Κίντμαν υπόσχεται να μας κάνει καλά...

στα 10

...στο πρώτο teaser του «Nine Perfect Strangers».

Τρόμος! Η Νικόλ Κίντμαν υπόσχεται να μας κάνει καλά...

Η Νικόλ Κίντμαν, εδώ και λίγα χρόνια, μοιάζει ν' απολαμβάνει στ' αλήθεια την καριέρα της. Οσο περιμένουμε να τη δούμε στο πολυαναμενόμενο «Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς, δίπλα στην Ανια-Τέιλορ Τζόι, αλλά και στο ρόλο της Λουσίλ Μπολ αλλά και στη φεμινιστική μαύρη κωμωδία «Roar», ένα πρώτο teaser της σειράς του Hulu, «Nine Perfect Strangers», έρχεται φέρνοντας μαζί του new age ανατριχίλες.

Διαβάστε ακόμη: Η Νικόλ Κίντμαν κάνει δηλώσεις για την επιλογή της να ερμηνεύσει τη Λουσίλ Μπολ

Βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ της Λιάν Μοριάρτι, η σειρά οκτώ επεισοδίων εκτυλίσσεται σ' ένα εκλεκτικό σπα που υπόσχεται ίαση και μεταμόρφωση σε εννέα στρεσαρισμένους επισκέπτες από τη μεγαλούπολη, που αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής. Η διευθύντρια του σπα, η Μάσα, μοιάζει αποφασισμένη να αναζωογονήσει το μυαλό και το σώμα τους μέσα σε δέκα μέρες. Μόνο που οι εννέα επισκέπτες δεν έχουν ιδέα τις τους περιμένει.

nine perfect strangers 607

Το καστ μοιάζει εκπληκτικό: Μελίσα ΜακΚάρθι, Λουκ Εβανς, Ρετζίνα Χολ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Σάνον και, μαζί, Γκρέις Βαν Πάτεν, Ασερ Κέντι, Σαμάρα Γουίβινγκ και Μέλβιν Γκρεγκ. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Ντέιβιντ Ε. Κέλι, Τζον Χένρι Μπάτεργουερθ και Σαμάνθα Στράους, ενώ ο συνδυασμός Κίντμαν, Μοριάρτι και Κέλι φέρνει, φυσικά, στο μυαλό το υπερ-επιτυχημένο «Big Little Lies». Η σειρά θα ξεκινήσει στο Hulu στις 18 Αυγούστου, μ' ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Πάρτε μια πρώτη, γεμάτη τοξίνες, γεύση παρακάτω.