Buzz

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι και η Νικόλ Κίντμαν ορκίζονται πως το «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς θα είναι «κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ»

στα 10

Κι η αλήθεια είναι πως τις πιστεύουμε!

Flix Team
Η Ανια Τέιλορ-Τζόι και η Νικόλ Κίντμαν ορκίζονται πως το «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς θα είναι «κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ»

Η Ανια Τέιλορ-Τζόι είναι το (πικάντικο, παραμυθένιο), πρόσωπο των ημερών - η ερμηνεία της στο «The Queen's Gambit» είναι αξεπέραστη στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ η 24χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται ν' αναλάβει τα βάρη της Φουριόζα για τον Τζορτζ Μίλερ. Αλλά η καριέρα της, για να μην ξεχνιόμαστε, ξεκίνησε από το «The Witch» του Ρόμπερτ Εγκερς, όπως κι ο συναρπαστικός σκηνοθέτης και στη δική του νέα ταινία, το «The Northman», μετά τον κατάμαυρο «Φάρο» του, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει.

Δείτε ακόμη: O Μπιλ Μάρεϊ και η Ομπρι Πλάζα, πρωταγωνιστούν στο «The Lighthouse»

The Witch 607The Witch

Γραμμένο από τον Εγκερς και τον Ισλανδό συγγραφέα και ποιητή (και στενό συνεργάτη της Μπιορκ), Σιόν, το «The Northman» θα είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα δράμα στον κόσμο των Βίκινγκ, στην Ισλανδία του 10ου αιώνα, η ιστορία ενός πρίγκιπα που ζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του πίσω στον δέκατο αιώνα - την ιδέα, άλλωστε, έφερε στον σκηνοθέτη ο νεο-Βίκινγκ Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που θα υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, με τη Νικόλ Κίντμαν, «σύζυγό του» στο «Big Little Lies», να ενσαρκώνει, εδώ, τη μητέρα του. Το ζηλευτό καστ συμπληρώνουν οι Γουίλεμ Νταφόε, Μπιορκ, Ιθαν Χοκ, Κλες Μπανγκ.

The Lighthouse 607Ο Φάρος

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Collider, η Ανια Τέιλορ-Τζόι βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει γι' αυτό το πρότζεκτ που αγαπά με πάθος, δηλώνοντας ευθαρσώς πως πρόκειται για κάτι που «δεν έχουμε ξαναδεί». Για τον Ρόμπερτ Εγκερς, η νεαρή ηθοποιός μίλησε με μεγάλο θαυμασμό: «Είναι εκπληκτικό ότι έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τέχνη ξανά μαζί. Κι οι δυο έχουμε μεγαλώσει τόσο, ξεχωριστά και τώρα θα μπορέσουμε να ωριμάσουμε και πάλι μαζί. Είμαι πολύ περήφανη που αποτελώ κομμάτι αυτής της ταινίας. Είμαι περήφανη κάθε στιγμή στο σετ. Νομίζω πως θα παρουσιάσουμε στον κόσμο κάτι που, ειλικρινά, δεν έχει ξαναδεί ποτέ. Με γεμίζει ταπεινότητα η ιδέα ότι μπορώ να είμαι μέρος του.» Η Τέιλορ-Τζόι, βέβαια, ως παλιά καραβάνα για τις συνήθειες του απαιτητικού σκηνοθέτη της, δηλώνει γελώντας, «Ο Ρόμπερτ Εγκερς είναι! Την πρώτη μέρα του γυρίσματος ερχόταν ο κόσμος κι εγώ τους έλεγα, "θα κρυώσετε, θα νιώθετε διαρκώς άβολα, αλλά η εμπειρία θα είναι εκπληκτική. Ετσι έχουν τα πράγματα.»

Διαβάστε ακόμη: Αν δεν τα καταφέρει ως Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα στραφεί στο (καλλιτεχνικό) πορνό

Από τη δική της πλευρά, η Νικόλ Κίντμαν, μιλώντας επίσης στο Collider, δεν έκρυψε το άγχος της για τα δικά της γυρίσματα για το «The Northman», που ξεκινούν αργότερα μέσα στο μήνα: «Αυτή τη στιγμή είμαι μάλλον τρομοκρατημένη,» είπε η ηθοποιός, «ακούγομαι ήρεμη, αλλά καλύτερα να μην δείτε τι συμβαίνει μέσα μου.»