Buzz

Αν δεν τα καταφέρει ως Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα στραφεί στο (καλλιτεχνικό) πορνό

στα 10

Οπότε να ευχηθούμε... να αποτύχει οικτρά;

Αν δεν τα καταφέρει ως Batman, ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα στραφεί στο (καλλιτεχνικό) πορνό

Εχουν περάσει ακριβώς έντεκα χρόνια απ' όταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον, μετά από ένα χαρακτηριστικό πέρασμα από το «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς», έβαλε ο ίδιος φωτιά στη δημοσιότητα ως απέθαντος Εντουαρντ Κάλεν στο «Twilight Saga». Πολλά έχουν αλλάξει από τότε και, κυρίως, το προφίλ του ως ηθοποιού.

«Good Time»: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον στην κάμερα του Flix - δείτε το video

ρόμπερτ πάτινσον 607

Προσπαθώντας, λες επίμονα, πάντως όλο και πιο επιτυχημένα, να πετάξει από πάνω του την μπέρτα του συμβόλου του σεξ, ο Βρετανός ηθοποιός, 33 χρόνων πια, δούλεψε με σπουδαίους σκηνοθέτες, σαν τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, τον Βέρνερ Χέρτσογκ, τον Ντέιβιντ Μισόντ, τον Μπρέιντι Κόρμπετ, τον Αντον Κόρμπιν, τον Τζέιμς Γκρέι, φυσικά τους αδελφούς Σάφντι, την Κλερ Ντενί και, μόνο φέτος, τον Ρόμπερτ Εγκερς στον «Φάρο», ξανά τον Μισόντ στον «Βασιλιά». To 2020 θα τον βρει στο «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν και στο «The Batman» του Ματ Ριβς.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πτοείται από τους haters που δεν τον θέλουν για νέο Batman

ρόμπερτ πάτινσον 607

Ο ρόλος του ως μασκοφόρου εκδικητή έχει διχάσει το ανυπόμονο κοινό σε lovers και haters, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα - κι αν όχι, να μας αποζημιώσει. Σε συνέντευξη που έδωσε στην Guardian, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα κάνει εάν δεν καταφέρει να πιάσει το «vibe» του υπερήρωα, ο Πάτινσον είχε έτοιμη την απάντηση: «Θα στραφώ στο πορνό - όμως το καλλιτεχνικό πορνό.» Αλλωστε, όπως μόνος του σχολίασε σε συνέντευξή του στο Variety, «στις τελευταίες τρεις ή τέσσερις ταινίες μου, έχω κι από μια σκηνή αυνανισμού. Το έκανα στο "High Life". Το έκανα στο "Damsel". Και στο "The Devil All the Time".» Να προσθέσουμε και τις γόνιμες φαντασιώσεις του στον «Φάρο»; Να προσθέσουμε και το παρακάτω διαφημιστικό του Dior και να ευχηθούμε να τα πάει χάλια ως Batman;

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι κάτι περισσότερο από τα φετινά outsiders των Οσκαρ