Buzz

H Ανια Τέιλορ-Τζόι είναι τελικά η νέα Furiosa στο prequel του «Mad Max»

στα 10

O Τζορτζ Μίλερ ανακοίνωσε το καστ του πολυαναμενόμενου prequel βασισμένο στο σύμπαν του «Mad Max».

H Ανια Τέιλορ-Τζόι είναι τελικά η νέα Furiosa στο prequel του «Mad Max»

Ηταν περίπου πάνω στην επέτειο των πέντε χρόνων από τότε που η ταινία του Τζορτζ Μίλερ «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» έκανε την πρεμιέρα της στις Κάννες, όταν μάθαμε δια στόματος του ίδιου του Μίλερ, πως η Σαρλίζ Θερόν δεν θα πρωταγωνιστήσει στο prequel με τίτλο «Furiosa» που ετοιμάζει ο ίδιος.

Τότε είχε δηλώσει πως επειδή η ταινία θα είναι μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα και θα πιάνει τον χαρακτήρα της Furiosa από νεαρή ηλικία, αναζητούσε μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει. Και επιτέλους, ύστερα από αρκετό ψάξιμο, φαίνεται πως την βρήκε στο πρόσωπο της Ανια Τέιλορ-Τζόι.

Διαβάστε περισσότερα: «Μου είναι δύσκολο να το καταπιώ»: η Σαρλίζ Θερόν αντιδρά στα νέα της νεότερης «Furiosa»

furiosa 607

Σύμφωνα με το Variety, η Τέιλορ-Τζόι, με την οποία ο Μίλερ είχε επιβεβαιώσει παλιότερα πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο, και πρόσφατα την απολαύσαμε τόσο το «Emma.» όσο και στο «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι», πήρε τον ρόλο της εμβληματικής πλέον Furiosa. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και οι Κρις Χέμσγουορθ και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί της στο prequel.

Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες γύρω από το σενάριο παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η ταινία φαίνεται πως θα ακολουθεί την Furiosa σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης. Η σκηνοθεσία του prequel θα είναι του Μίλερ, με το σενάριο να το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Νικ Λαθούρις.

Με αυτό το καστ η ταινία «Furiosa» δείχνει να ξεκινά δυναμικά το δρόμο της προς τις αίθουσες, με το στούντιο της Warner να πατάει γκάζια για το prequel αυτό με την ελπίδα να δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν γύρω από τον κόσμο και τους χαρακτήρες του «Mad Max». Και με τον Μίλερ στο τιμόνι δείχνει να πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη τώρα... Τα γυρίσματα του «Mad Max: Fury Road» ήταν μια (συγκλονιστική) κόλαση κι αυτό βγήκε προς τα έξω