Buzz

Ασχημα νέα: η Σαρλίζ Θερόν δε θα είναι η Furiosa στο prequel που ετοιμάζει ο Τζορτζ Μίλερ

στα 10

Στη συνέντευξη του στους New York Times ο σκηνοθέτης, δυστυχώς, το ξεκαθαρίζει.

Ασχημα νέα: η Σαρλίζ Θερόν δε θα είναι η Furiosa στο prequel που ετοιμάζει ο Τζορτζ Μίλερ

Σαν σήμερα το 2015, έκανε πρεμιέρα το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» στο φεστιβάλ των Καννών. Το Flix ήταν εκεί και στη συνέντευξη Τύπου που ο Τομ Χάρντι είχε ερωτηθεί ξεκάθαρα «αν τον πείραξε όταν κατάλαβε ότι δεν είναι στην ουσία εκείνος ο πρωταγωνιστής, αλλά η Σαρλίζ Θερόν». Θυμηθείτε τι είχε απαντήσει εδώ.

Κρυμμένο καλά στον τίτλο «The Fury Road» ήταν το μυστικό της: αυτή είναι η διαδρομή της Furiosa, αυτή έχει κινήσει την πλοκή της ιστορίας, εκείνη πατάει τα γκάζια, σ' εκείνη δίνει το όπλο με την τελευταία σφαίρα ο ήρωας. Ομως στον ρεαλιστικό κόσμο των χολιγουντιανών στούντιο, ο άντρας φέρνει τα αγόρια στις αίθουσες, δεν θα διακινδύνευαν ποτέ ένα μάρκετινγκ που θα έχει τον Mad Max... συνοδηγό.

Furiosa 607 1Προσωπικές φωτογραφίες της Σαρλίζ Θερόν από τα γυρίσματα που πόσταρε η ίδια σήμερα για την επέτειο της πρεμιέρας της ταινίας

Αμέσως μετά την επιτυχία της ταινίας, είχε ανακοινωθεί ότι ο Μίλερ δουλεύει σ' ένα spin off που θα εμπιστεύεται την Furiosa ως κεντρική ηρωίδα. Ενθουσιαστήκαμε. Η Σαρλίζ είχε αποδείξει, ξανά, με μία non-bullshit ερμηνεία και απίστευτη σωματική πειθαρχία ότι είναι τόσο οργισμένη και δυνατή, όσο κι εύθραυστη και προσβάσιμη.

Μέσα σε πέντε χρόνια όμως τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με την συνέντευξη του Μίλερ στους New York Times (από το αφιέρωμα που έστησε η εφημερίδα για την επέτειο της ταινίας, αποκαλύπτοντας πολλά για το παρασκήνιο και τα προβληματικά γυρίσματα), ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το σύμπαν του Mad Max.

Furiosa 607 2 Προσωπικές φωτογραφίες της Σαρλίζ Θερόν από τα γυρίσματα που πόσταρε η ίδια σήμερα για την επέτειο της πρεμιέρας της ταινίας

H ταινία θα είναι prequel, μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα, θα πιάνει τη Furiosa από νεαρή ηλικία, οπότε και αναζητά μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει.

Για πολύ καιρό πίστευα ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την νέα CG de-aging τεχνολογία για να κάνουμε την Σαρλίζ να δείχνει νεότερη. Αλλά τελικά δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό. Η προσπάθεια του "The Irishman" ήταν τίμια, αλλά θεωρώ ότι ακόμα ψαχνόμαστε...» | Τζορτζ Μίλερ

Προς το παρόν ο Μίλερ είναι δεσμευμένος με το «Three Thousand Years of Longing», αλλά μετά δεσμεύεται ότι η Furiosa θα πάρει το τιμόνι των πλάνων του.

«Μόλις τελειώσω με αυτό εδώ, και όταν επίσης έχουμε βγει από αυτή την περιπέτεια της πανδημίας, θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος της Furiosa...»

Κρίμα, πάντως, που χάνουμε τη δύναμη, την ενέργεια, το βλέμμα της Σαρλίζ. Και το πείσμα της: νέα μητέρα στο γύρισμα, κι όλα τα κατάφερε.

Furiosa 607 3

Διαβάστε περισσότερα: