Buzz

«Μου είναι δύσκολο να το καταπιώ»: η Σαρλίζ Θερόν αντιδρά στα νέα της νεότερης «Furiosa»

στα 10

«Σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ Μίλερ» συμπληρώνει.

«Μου είναι δύσκολο να το καταπιώ»: η Σαρλίζ Θερόν αντιδρά στα νέα της νεότερης «Furiosa»

Τον Μάιο, όπου το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» έκλεινε 5 χρόνια από την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ των Καννών, ο Τζορτζ Μίλερ έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στους New York Times, όπου μίλησε και για την επόμενη ταινία της σειράς που ετοιμάζει.

Αλλωστε, αμέσως μετά την επιτυχία της ταινίας, είχε ανακοινωθεί ότι ο Μίλερ δουλεύει σ' ένα spin off που θα εμπιστεύεται την Furiosa ως κεντρική ηρωίδα - ένα νέο που μάς είχε ενθουσιάσει.

Furiosa 607 1

Μόνο που στους New York Times αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η επόμενη μέρα δε θα βρει την Σαρλίζ Θερόν στο σύμπαν του Mad Max: η ταινία θα είναι prequel, μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα, θα πιάνει τη Furiosa από νεαρή ηλικία, οπότε και αναζητά μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει. Και τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο της «Killing Eve» πρωταγωνίστριας, Τζόντι Κόμερ!

Διαβάστε αναλυτικά: Ασχημα νέα: η Σαρλίζ Θερόν δε θα είναι η Furiosa στο prequel που ετοιμάζει ο Τζορτζ Μίλερ

mad max fury road 607

Σήμερα, σε συνέντευξη της στο Hollywood Reporter η Θερόν δεν κρύβει την απογοήτευσή της:

«Είναι δύσκολο να το καταπιώ. Κοιτάξτε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ - πάντα τον σεβόμουν και τώρα που δουλέψαμε μαζί σε αυτή την ταινία, ακόμα περισσότερο. Είναι μάστερ. Του εύχομαι τα καλύτερα...»

«Αλλά, ναι, είναι κάπως επώδυνο για μένα, σίγουρα. Γιατί πραγματικά αγάπησα αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη.»

«Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο Τζορτζ θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα...»

Διαβάστε περισσότερα: