Buzz

Μην κουνηθεί κανείς! Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ κι ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο προειδοποιούν: «No Sudden Move»

στα 10

Ενα heist movie εποχής, με ένα καστ ικανό να αφήσει εποχή!

Μην κουνηθεί κανείς! Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ κι ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο προειδοποιούν: «No Sudden Move»

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει συνεργαστεί με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο σε ταινίες που έμειναν (ποικιλοτρόπως) θρυλικές, στους δύο «Τσε» και στο «Traffic». Εχει γυρίσει στο Ντιτρόιτ, το 1998, μια από τις πιο σέξι ταινίες του, το «Out of Sight» με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Τώρα, για τη νέα ταινία του επιστρέφει και στην ατμοσφαιρική βιομηχανική πόλη και στον αγαπημένο του ηθοποιό.

Δείτε ακόμη: Τρεις όροφοι μπορεί να κρύβουν πολλές ιστορίες στο «Tre Piani» του Νάνι Μορέτι

no sudden move 607

Το «No Sudden Move», εκτυλίσσεται στο Ντιτρόιτ του 1955, όπου μια συμμορία μικρο-απατεώνων προσλαμβάνεται για να κλέψει αυτό που θεωρούν πως είναι ένα απλό έγγραφο. Οταν το σχέδιό τους θα πάει στραβά και θ' αναζητήσουν το πρόσωπο που τους προσέλαβε και τα κίνητρά του, θα εγκλωβιστούν στα υψηλά κλιμάκια μιας διχασμένης από το ρατσισμό πόλης που αλλάζει μέρα με τη μέρα.

no sudden move 607

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «No Sudden Move» κρατούν ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο κι ο Ντον Τσιντλ και το καστ συμπληρώνει ένας εκπληκτικός συνδυασμός ηθοποιών, από τον Τζον Χαμ και τον Ρέι Λιότα, στον Ντέιβιντ Χάρμπορ, τον Κίραν Κάλκιν, τον Μπρένταν Φρέιζερ και την Τζούλια Φοξ. Το σενάριο υπογράφει ο Εντ Σόλομον, που συνεργάστηκε με τον Σόντερμπεργκ στο «Mosaic» και η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Tribeca για να βγει στη συνέχεια στο HBO Max. Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ.


Δείτε επίσης: «Παράλληλες Μητέρες»: Πρώτες φωτογραφίες και ένα βίντεο έκπληξη από τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ