Buzz

«Παράλληλες Μητέρες»: Πρώτες φωτογραφίες και ένα βίντεο έκπληξη από τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ

στα 10

Τρεις μητέρες πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

«Παράλληλες Μητέρες»: Πρώτες φωτογραφίες και ένα βίντεο έκπληξη από τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της, αφηγείται την ιστορία ούτε μιας, ούτε δύο αλλά τριών μαμάδων - τις υποδύονται η Πενέλοπε Κρουζ, η Αλτάνα Σάντσεζ Χιχόν και η νεαρή Μιλένα Σμιτ, φέρνοντας τον Πέδρο Αλμοδόβαρ πίσω στα... βασικά.

Parallel Mothers

«Με τις "Παράλληλες Μητέρες" επιστρέφω στο σύμπαν των γυναικών, στην μητρότητα, στην οικογένεια. Η ταινία μιλάει για τη σημασία των προγόνων και των απογόνων, την αναπόφευκτη παρουσία της μνήμης. Υπάρχουν πολλές μητέρες στη φιλμογραφία του, αυτές που θα δείτε σε αυτήν την ταινία είναι πολύ διαφορετικές», δηλώνει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δίνοντας το στίγμα πως σε αυτήν την ταινία οι μητέρες του θα είναι κάτι αρκετά λιγότερο από τέλειες.

«Σαν αφηγητή, οι ατελείς μητέρες με εμπνέουν συχνά. Η Πενέλοπε Κρουζ, η Αλτάνα Σάντσεζ Χιχόν και η νεαρή Μιλένα Σμιτ θα υποδύονται τις τρεις μητέρες στην ταινία, συνοδευόμενες από τον Ισραέλ Ελεχάλντε στο ρόλο του βασικού ανδρικού χαρακτήρα. Συνεργάζομαι επίσης με τις αγαπημένες μου Τζουλιέτα Σεράνο και Ρόσι ντε Πάλμα. Οι "Παράλληλες Μητέρες" θα είναι ένα δυνατό δράμα. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω.»

Parallel Mothers 607

Parallel Mothers 607

Parallel Mothers 607

Η προετοιμασία αυτής της ταινίας είχε ξεκινήσει χρόνια πριν, αλλά τα απανωτά lockdowns στην Ισπανία λόγω της πανδημίας ανάγκασαν την παραγωγή να καθυστερήσει. Η προπαραγωγή ξεκίνησε τον Οκτώβριο, το γύρισμα τον Μάρτιο στη Μαδρίτη και στα περίχωρα. Στο βίντεο παρακάτω που δόθηκε στη δημοσιότητα από την El Deseo, την εταιρία παραγωγής του Πέδρο Αλμοδόβαρ μπορείτε να δείτε τις συνθήκες του γυρίσματος εν μέσω υγειονομικών περιορισμών.