Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Pinocchio»

Το stop motion animation μιούζικαλ του ντελ Τόρο θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix τον Δεκέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pinocchio».

«Broadway»

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Χρήστου Μασσαλά διαγωνίζεται στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ στο τμήμα Big Screen Competition. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Broadway».

«Uncharted»

Επιτέλους μετά από χρόνια αναβολών η κινηματογραφική μεταφορά του «Uncharted» έχει νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Uncharted».

«My Brilliant Friend Season 3»

H τρίτη σεζόν της πετυχημένης τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου της Ελενα Φεράντε έρχεται στο HBO στις 28 Φεβρουαρίου.

«Super Pumped»

Στη νέα σειρά ανθολογίας του Showtime ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του ιδρυτή του Uber Τράβις Καλάνικ.

«Space Force Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της κωμικής σειράς του Netfix έρχεται στις 18 Φεβρουαρίου.

«Murderville»

O Γουίλ Αρνετ πρωταγωνιστεί στην νέα κωμική σειρά μυστηρίου του Netflix όπου σε κάθε επεισόδιο συνοδεύεται κι από ένα μεγάλο αστέρι του Χόλιγουντ για να λύσουν κι από έναν φόνο οι οποίοι όμως, πέρα από τον Αρνετ, δεν έχουν το σενάριο και απλά αυτοσχεδιάζουν.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.