Buzz

Πρώτο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του video game «Uncharted»

στα 10

Επιτέλους μετά από χρόνια αναβολών η κινηματογραφική μεταφορά του «Uncharted» έχει το πρώτο της τρέιλερ.

Πρώτο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του video game «Uncharted»

Mετά από χρόνια που πέρασε κολλημένη σε μια κόλαση της προπαραγωγής, η κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου video game της Sony και της Naughty Dog, «Uncharted» έχει το πρώτο της τρέιλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χόλαντ, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία ντυμένος ως ο ήρωας των παιχνιδιών, Νέιθαν Ντρέικ, ένας τυχοδιώχτης, ο οποίος λέγεται πως είναι απόγονος του θαλασσοπόρου Σερ Φράνσις Ντρέικ, και ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του κόσμου ψάχνοντας χαμένους θησαυρούς, όπως στη χαμένη πόλη του Ελ Ντοράντο ή στην αναζήτηση για το χρυσάφι του πειρατή Χένρι Αβερι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τομ Χόλαντ αποκαλεί την προσέγγισή του στον ρόλο του Νέιθαν Ντρέικ στο «Uncharted» ως «λάθος»

uncharted

Οπως φαίνεται και το τρέιλερ η ταινία θα αποτελεί prequel των παιχνιδιών αυτών, με τον Χόλαντ να ενσαρκώνει έναν πολύ πιο νεαρό Νέιθαν Ντρέικ και τον Μαρκ Γουόλμπεργκ να παίζει τον μέντορά του Βίκτορ «Σάλι» Σάλιβαν.

Στην ταινία «Uncharted», της οποία τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει, μετά από μια σωρεία προηγούμενων σκηνοθετών, ο Ρούμπεν Φλάισερ των («Venom» και «Zombieland»), πρωταγωνιστούν επίσης και οι Αντόνιο Μπαντέρας, η Σοφία Αλι και η Τάτι Γκαμπριέλ και θα κυκλοφορήσει (επιτέλους) στις 22 Φεβρουαρίου 2022.