Buzz

«Θέλω να σας πω μια ιστορία». Πρώτο teaser του «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

στα 10

Το stop motion animation μιούζικαλ του ντελ Τόρο θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix τον Δεκέμβριο.

«Θέλω να σας πω μια ιστορία». Πρώτο teaser του «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Εδώ και χρόνια ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο προσπαθεί να φτιάξει την δική του εκδοχή του «Πινόκιο» και επιτέλους είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Πρόκειται για ένα stop motion animation μιούζικαλ το οποίο θα διαδραματίζεται κατά την άνοδο του Μουσολίνι στην φασιστική Ιταλία και τώρα το Netflix μας δείχνει μια πρώτη γεύση από αυτή με ένα μικρό teaser με τον Σεμπάστιαν Τζ. Κρίκετ, με την φωνή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, να θέλει να μας πει «μια ιστορία. Είναι μια ιστορία που μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε, αλλά... όχι. Οχι στ' αλήθεια.»

Το σενάριο υπογράφει ο Πάτρικ ΜακΧέιλ, γνωστός για τη σειρά «Adventure Time» αλλά και το «Over the Garden Wall». Μεγάλα ονόματα δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του κλασικού παραμυθιού του Κάρλο Κολόντι, όπως οι Ρον Πέρλμαν, Κρίστοφ Βαλτζ, Τίλντα Σουίντον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Ντέιβιντ Μπράντλεϊ.

Διαβάστε ακόμα: Το «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα εξελίσσεται στην εποχή της ανόδου του Μουσολίνι

pinocchio

Οσον αφορά την ιστορία; Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είχε εξηγήσει παλιότερα πως «στην ιστορία μας ο Πινόκιο είναι μια αθώα ψυχή με έναν απαθή πατέρα ο οποίος χάνεται σε έναν κόσμο που δεν μπορεί να καταλάβει. Ξεκινά ένα απίστευτο ταξίδι το οποίο τον αφήνει με μια βαθιά κατανόηση για τον πατέρα του και τον κόσμο γενικά. Ηθελα να κάνω την ταινία αυτή πάντα. Μετά την τέλεια εμπειρία που είχαμε με το “Trollhunters” είμαι ευγνώμων που η ταλαντούχα ομάδα του Netflix μου δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσω στο κοινό την εκδοχή μου για τη μαριονέτα που έγινε παιδί.»

Το «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο του 2022. Για την ώρα δείτε το teaser παρακάτω.