Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, ανήμερα Χριστουγέννων

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, ανήμερα Χριστουγέννων

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


the grinch main

Ο Γκριντς (Grinch) των Σκοτ Μοσιέ και Γιάροου Τσένι

Ενας κυνικός γκρινιάρης, ο Γκριντς, αποφασίζει να εκδικηθεί το πνεύμα των ημερών, να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Δεν φαντάζεται όμως ότι η καρδιά του θα γλυκάνει και τα σχέδια του θα ανατραπούν εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού.

Ο πιο διάσημος ήρωας του Δρ.Σους σε νέες (κινούμενες και όχι ακριβώς αντάξιες του μύθου του) περιπέτειες. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

_Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

man of steel

Ανθρωπος Από Ατσάλι (Man Of Steel) του Ζακ Σνάιντερ

Eνα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.

Το έκανε ο Μπάτμαν. Το έκαναν οι Εκδικητές. Γιατί όχι και ο Σούπερμαν; Το κινηματογραφικό reboot του πρωταρχικού υπερήωρα όμως, αποδεικνύεται δυστυχώς, πετυχημένο μόνο σε ένα σημείο: τις εισπράξεις του στα ταμεία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.50 στο Star

klaus

Klaus των Σέρτζιο Πάμπλος και Κάρλος Μαρτίνεζ Λόπεζ

Εξόριστος από τον πατέρα του και με μοναδικό του στόχο να διανείμει 6000 γράμματα μέσα σε ένα χρόνο ώστε να καταφέρει να επιστρέψει στην κακομαθημένη ζωή του, ο Τζέσπερ φτάνει στο χωριό Σμίρενμπεργκ του Αρκτικού Κύκλου ως καινούργιος ταχυδρόμος. Μέσα σε λίγο διάστημα, ο Τζέσπερ αντιλαμβάνεται την έχθρα που έχει χωρίσει το χωριό στα δύο και είναι έτοιμος να παρατήσει την αποστολή του ώσπου η συνάντηση του με τον Κλάους, έναν ηλικιωμένο ξυλουργό, θα ανατρέψει τα σχέδιά του.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

Elena et le Hommes

Η Ελενα και οι Άνδρες της / Elena et le Hommes του Ζαν Ρενουάρ

Στο Παρίσι πριν τον Α΄ Παγκ. Πόλεμο, αριστοκρατικής καταγωγής Πολωνή Έλενα ερωτεύεται έναν Γάλλο στρατηγό, μέλος του ριζοσπαστικού κόμματος. Όμως δεν είναι ο μόνος που την πολιορκεί.

Η ταινία προβάλλεται στις 20.00 στο Κανάλι της Βουλής

rebel moon

Rebel Moon: Part 1 - A Child of Fire του Ζακ Σνάιντερ

Το σενάριο, το οποίο το έχει γράψει ο ίδιος ο Σνάιντερ μαζί με τους Σέι Χέιτεν και Κερτ Τζόνσταντ, επικεντρώνεται στους κατοίκους μια αποικίας σε έναν πλανήτη στην άκρη του γαλαξία, οι οποίοι απειλούνται από τις στρατιές του τυραννικού ηγέτη, Μπαλισάριους. Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι αφήνουν τη μοίρα τους πάνω σε μια κοπέλα με ένα μυστηριώδες παρελθόν για να ψάξει να βρει πολεμιστές από τους γύρω πλανήτες και να τους βοηθήσει να πολεμήσουν.

Το πολυαναμενόμενο έπος του Ζακ Σναίντερ πέφτει στο κενό των φιλοδοξιών του, αποτυγχάνοντας να συστηθεί ως μια saga εν τη γεννέσει της. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

les trois musq

Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ' Αρτανιάν (Les Τrois Μousquetaires: D'Artagnan) του Μαρτάν Μπουρμπουλόν

Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ, σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

Πόσες φορές η απάντηση στο αν όντως χρειαζόμασταν ακόμη μια διασκευή του ομότιτλου υπέρ-διασκευασμένου βιβλίου του Αλέξανδρου Δουμά ήταν ένα μεγάλο, ενθουσιώδες και σχεδόν instant classic «ναι»; Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Cosmote Cinema 1

Home Alone 607

Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone) του Κρις Κολούμπους

Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι.... τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν! Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+