Buzz

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον θα είναι μια μεταφορά ενός βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ

στα 10

Θα πρόκειται για μια animated ταινία, με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, για λογαριασμό του Netflix.

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον θα είναι μια μεταφορά ενός βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ

Λίγο καιρό πριν ο δημοσιογράφος Γουίλ Μάβιτι ανέφερε σε ένα tweet του πως ο ίδιος μίλησε με τον διευθυντή φωτογραφίας του Γουές Αντερσον Ρόμπερτ Γέομαν όπου του αποκάλυψε ότι θα ξανασυνεργαστεί μαζί του για τη νέα του ταινία η οποία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της αρκετά σύντομα.

Κι από ό,τι φαίνεται κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και ο δημοσιογράφος της Daily Mail Μπαζ Μπαμιγκμπόγιε, ο οποίος μάλιστα δίνει και μερικές ακόμα πληροφορίες λέγοντας πως πρόκειται για μια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More» για το Netflix με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως μια animated ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γουές Αντερσον κλείνει τον Τομ Χανκς για την επόμενη ταινία του!

Το συγκεκριμένο βιβλίο του Νταλ πρόκειται για εφτά μικρές ιστορίες τις οποίες έγραψε ο ίδιος το 1977 και οι οποίες θεωρούνται πως αναφέρονται σε ένα πιο εφηβικό κοινό από τις υπόλοιπες πιο παιδικές ιστορίες του. Μιλάει για την ιστορία του Χένρι Σούγκαρ ενός πλούσιου άνδρα με τάση για τον τζόγο. Μια μέρα, ο Χένρι ανακαλύπτει την αναφορά ενός γιατρού που περιγράφει έναν παράξενο ασθενή από την Ινδία που μπορούσε να δει παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του αφαίρεσαν τα μάτια. Αφού διάβασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Χένρι ανακαλύπτει την μέθοδος με την οποία οι γιατροί «αφαίρεσαν» την όραση του άνδρα, με τον ίδιο διεξάγει τη διαδικασία αυτή και τελικά δίνει στον εαυτό του τη δύναμη να δει παρά τα ραμμένα κλειστά μάτια του. Με τη βοήθεια των δυνάμεών του, ο Χένρι ετοιμάζει μια σειρά από κομπίνες για να κερδίσει πολλά χρήματα. Αυτό είναι κάτι που το καταφέρνει, αλλά έχοντας ένα σημαντικό κόστος.

Αυτά τα νέα έρχονται σχεδόν αμέσως μετά τη μεγάλη ανακοίνωση πως το Netflix εξαγόρασε την εμβληματική Roald Dahl Story Company τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, κατέχοντας τα δικαιώματα για οτιδήποτε προέρχεται από αυτή.