Buzz

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον ετοιμάζεται να αρχίσει τα γυρίσματά της τον Δεκέμβριο

στα 10

Ο Γουές Αντερσον έχει πάρει φωτιά και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από μια ταινία στις αίθουσες για τα επόμενα, τουλάχιστον, δυο χρόνια.

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον ετοιμάζεται να αρχίσει τα γυρίσματά της τον Δεκέμβριο

Είναι γνωστό πως ο Γουές Αντερσον παίρνει τον καιρό του μέχρι να κυκλοφορήσει μια νέα του ταινία, αλλά η πανδημία φαίνεται πως τον έκανε να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα. Με την τελευταία του ταινία «The French Dispatch» να παίρνει αναβολές λόγω της πανδημίας, η οποία επιτέλους κυκλοφορεί φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Αντερσον έχει αρχίσει να επισπεύδει λίγο την παραγωγή των ταινιών του.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα ο ίδιος εργάζονταν πυρετωδώς στη νέα του ταινία με τίτλο «Asteroid City» στην Ισπανία, με πρωταγωνιστές τους Τομ Χανκς και Μάργκο Ρόμπι, που από ό,τι φαίνεται έχει τελειώσει ήδη τα γυρίσματα και βρίσκεται στην διαδικασία του μοντάζ. Αλλά ο Αντερσον δεν σταματάει εδώ.

Σύμφωνα με ένα tweet του δημοσιογράφου Γουίλ Μάβιτι αναφέρει πως ο ίδιος μίλησε με τον διευθυντή φωτογραφίας του Αντερσον Ρόμπερτ Γέομαν όπου του αποκάλυψε ότι θα ξανασυνεργαστεί μαζί του για τη νέα του ταινία η οποία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε ακόμα: Τα νέα μικρά teasers του «The French Dispatch» επικεντρώνονται στις μοναδικές ιστορίες της ταινίας

Φυσικά και δεν αποκάλυψε τίποτα όσο αφορά την πλοκή και το καστ της, αν και για το τελευταίο αναμένουμε πως θα έχει και πάλι αρκετούς από τους γνωστούς ηθοποιούς που συνεργάζονται μαζί του.

Αν όλα πάνε καλά τότε το «Asteroid City» αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2022 ενώ η νέα του ταινία, η οποία θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα κι αυτή μέσα στο 2022, θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, έχοντας έτσι για τα επόμενα χρόνια και από μια ταινία του Γουές Αντερσον στις αίθουσες. Δεν θα μας ακούσετε να παραπονιόμαστε ούτε στο ελάχιστον για κάτι τέτοιο.