Buzz

Twitter Days #2: Τα καλύτερα κινηματογραφικά tweets της εβδομάδας!

στα 10

Τι συζητήθηκε περισσότερο στο ελληνικό Twitter την εβδομάδα που μας πέρασε με επίκεντρο, αφορμή, γύρω και έξω από το σινεμά.

Flix Team
Twitter Days #2: Τα καλύτερα κινηματογραφικά tweets της εβδομάδας!

Μια καθημερινή - έστω και γρήγορη - βόλτα στο timeline του λογαριασμού του Flix στο twitter είναι αρκετή για να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει κινηματογραφικά στην Ελλάδα: ποιες από τις ταινίες που παίζονται στις αίθουσες συζητιούνται περισσότερο, ποιες είναι οι αγαπημένες κινηματογραφικές συνήθειες των Ελλήνων θεατών, ποια είναι τα trending topics που απασχολούν το ελληνικό κοινό, πόσο το σινεμά εμπνέει το σχολιασμό της καθημερινότητας και πόσο, φυσικά, το twitter δεν είναι πάντα ο πιο ασφαλής τρόπος για να αποφασίσεις αν θα πας στο σινεμά.

Κάθε Κυριακή θα διαλέγουμε τα καλύτερα tweets από την εβδομάδα που μας πέρασε.

@katerina_skd Eχω βάσιμες υποψίες πως η Κυριακή δημιουργήθηκε ΜΟΝΟ για να πηγαίνουμε σινεμά.

@nasosdiktakis O Django αποκτά συλλεκτική αξία στο σινεμά, καθώς αποτελεί τη μοναδική ταινία του Ταραντίνο χωρίς υπονοούμενο ποδολαγνείας...

@DotGiAr Ο χιτσκοκ ποτε δεν πηρε ενα Όσκαρ και μετα περιμενεις δικαιοσύνη εσυ σε αυτον τον κόσμο?

@stavroula_v Ήθελα να κατεβάσω ταινία, αλλά πήγα χτες σινεμά και με φοβέρισε ενα σποτ. Θα προσλάβω κάποιον να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά.

@dark_tyler To μικρού μήκους Paperman της Disney είναι από τα ομορφότερα πράγματα που είδα φέτος στο σινεμά - Όχι, άκυρο, είναι το ομορφότερο πράγμα που είδα φέτος στο σινεμά.

@NickAndrou Όσο για τη γειωμένα μεταφυσική Τζένιφερ Λόρενς, τα λόγια δεν φτάνουν. Ούτε οι εικόνες. Τίποτα δεν είναι αρκετό για πάρτη της. Oh fuck.

@TzortzAl Αν στην ταινία ''Στέλλα'' ο Φούντας ήταν ζόμπι, θα της φώναζε ''Στέλλα κρατάω χέρι''.

@neutrinothought Μέχρι πριν από ένα λεπτό νόμιζα ότι το Μετά τη Λουτσία είναι σήκουελ του Lucía y el sexo #ilikefilms #pro

@manolis σε ποιον σκατά απευθύνεται το Carrie Diaries? Εκλεισε και το Alter.

@demetrios_b Σε άλλα ανέκδοτα, το Life of Pi πήρε βραβείο Σκηνικών, ο Affleck δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας (διαχρονικό)

@iokastita Ο ααβόρα έχει μπερνάλ. Αντίο.

@cinePANikOS Η Μπελούτσι θα συνεργαστεί με Κουστουρίτσα! Τέλος!


Ακολουθήστε το λογαριασμό του Flix στο twitter.


Διαβάστε ακόμη:

Tags: TWITTER DAYS