Φεστιβάλ / Βραβεία

«Paperman»: Ενα Οσκαρ στη Disney, παρακαλούμε!

στα 10

Οσοι είδατε στο σινεμά το «Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα» γνωρίζετε τι εστί «Paperman», το μικρού μήκους φιλμ κινουμένων σχεδίων της Disney που είναι υποψήφιο για Οσκαρ και θα σας κάνει να πιστέψετε για πάντα στην... αληθινή αγάπη! Δείτε το ολόκληρο εδώ.

«Paperman»: Ενα Οσκαρ στη Disney, παρακαλούμε!

Φτιαγμένη με μια πρωτοπόρα μείξη παραδοσιακού animation και ψηφιακών μέσων, το «Paperman» είναι σχεδόν η καλύτερη ταινία της Disney για φέτος και η τρίτη της υποψηφιότητα στα φετινά Οσκαρ (μετά το «Frankenweenie» και το «Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα») στην κατηγορία της μικρού μήκους ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Η ιδέα του «Paperman» ξεκίνησε όταν ο Τζον Καρς, υπεύθυνος animation σε πολλές ταινίες της Pixar και πιο πρόσφατη δουλειά του το «Tangled» της Disney, σκέφτηκε: «Γιατί πρέπει να αφήσουμε τις ζωγραφιές να ξεχαστούν; Γιατί δεν μπορούμε να τις φέρουμε στο προσκήνιο και να κυριαρχήσουν στην εικόνα; Υπάρχει κάποιος τρόπος που δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη, ώστε το computer animation μπορεί να ακολουθήσει το παραδοσιακό animation;»

Ολες οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτήν την υπέροχη ερωτική ιστορία που τόσο σχεδιαστικά όσο και σεναριακά θα σας κλέψει την καρδιά...

Δείτε την ολόκληρη εδώ:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: Oscars 2013