Buzz

Η Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνίστρια του Εμίρ Κουστουρίτσα

στα 10

Στη Σερβική Δημοκρατία είναι αυτές τις μέρες η Μόνικα Μπελούτσι για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του «Love and War», της νέας ταινίας του Εμίρ Κουστουρίτσα στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Η Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνίστρια του Εμίρ Κουστουρίτσα

Ενα πλήθος βαλκάνιων φωτορεπόρτερ περίμεναν την Μόνικα Μπελούτσι στο αεροδρόμιο. Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Εμίρ Κουστουρίτσα «Love and War», η άφιξή της στη Σερβική Δημοκρατία αποτέλεσε, όπως ήταν φυσικό, γεγονός!

Δεκάδες φωτογραφίες έχουν ήδη κατακλύσει το Internet όπου ίδιος ο Πρόεδρος της χώρας, Μίλοραντ Ντόντικ, την υποδέχεται μαζί με τον σκηνοθέτη της.

Η παραζαλισμένη Μπελούτσι, ευχαρίστησε τους Σέρβους για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε πολύ χαρούμενη που θα παίξει σε μία σερβική ταινία, που θα μιλήσει τη σερβική γλώσσα - γενικώς ενθουσιασμένη που βρίσκεται στη Σερβία. «Είναι η πρώτη μου φορά» είπε με τη γλυκιά προφορά της.

Μόνο που... δεν βρισκόταν στη Σερβία, αλλά στη Σερβική Δημοκρατία, την μία από τις δύο οντότητες που απαρτίζουν τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη - κάτι που από οποιοδήποτε άλλον θα ήταν μία μεγάλη διπλωματική γκάφα και προσβολή, αλλά από το στόμα της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο ακούστηκε απλά... χαριτωμένο.

Ο Κουστουρίτσα έσπευσε να διορθώσει την ηθοποιό και να απολογηθεί εκ μέρους της. Το πλήθος απλά χειροκρότησε γοητευμένο.

monH Mόνικα ανάμεσα στον Πρόεδρο Μίλοραντ Ντόντικ και τον Εμίρ Κουστουρίτσα

Από ό,τι διαβάζουμε το «Love and War» («(Ljubav i rat)») θα ενώνει 3 ιστορίες, όπου ο κεντρικός ήρωας θα βρίσκεται αντιμέτωπος με 3 κρίσιμα γεγονότα στη ζωή και τη χώρα του. Θα τον ακολουθήσουμε στον πόλεμο, στον έρωτα με μία γυναίκα που θυσιάζεται για να τον σώσει, και τέλος στο μοναστήρι όπου καταλήγει για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Η Μπελούτσι θα έχει το ρόλο της γυναίκας που ερωτεύεται και χάνει, ενώ ο ίδιος ο Κουστουρίτσα θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Tα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο, η ταινία είναι προγραμματισμένη για πρεμιέρα το 2014 και, καθώς πρόκειται για «οικογενειακή» υπόθεση, ο υιός Κουστουρίτσα θα υπογράφει το soundtrack.