Buzz

Οι πρώτες αντιδράσεις του «Thor: Love and Thunder» μιλάνε για μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες της Marvel

στα 10

Και φυσικά μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την χημεία των Κρις Χέμσγουορθ και Νάταλι Πόρτμαν.

Flix Team
Οι πρώτες αντιδράσεις του «Thor: Love and Thunder» μιλάνε για μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες της Marvel

Το «Thor: Love and Thunder» σε σκηνοθεσία του Τάικα Γουατίτι είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού. Κι όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς πως η προηγούμενή του ταινία «Ragnarok» θεωρείται μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Marvel.

Οι προσδοκίες για την συγκεκριμένη ταινία βρίσκονται ήδη στα ύψη και μετά την πρεμιέρα της, η οποία έγινε πρόσφατα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν με ανυπομονησία τις πρώτες αντιδράσεις. Και ευτυχώς από ό,τι φαίνεται η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Τα πρώτα ποστς που έκαναν την εμφάνισή τους στα social media και αναφέρουν πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ταινίες της Marvel, ενώ δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στις ερμηνείες των Κρις Χέμσγουορθ και Νάταλι Πόρτμαν.

Διαβάστε ακόμα: Η Τέταρτη Φάση του MCU δεν είναι τόσο μπερδεμένη όσο νομίζουμε

thor love and thunder

Σύμφωνα με τον Κέβιν Φέιγκι η ταινία θα έχει στοιχεία από το κόμικ «Mighty Thor» του Τζέισον Αάρον, με την επίσημη σύνοψη της ταινίας να αναφέρει πως «μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, ο Θορ προσπαθεί να βρει την εσωτερική γαλήνη, αλλά πρέπει να επιστρέψει στη δράση και να στρατολογήσει τη Βαλκιρία, τον Κοργκ και την Τζειν Φόστερ - η οποία έχει γίνει ο Mighty Thor - για να σταματήσει τον Γκορ, τον Σφαγέα των Θεών, από το να εξαφανίσει όλους τους θεούς.»

Το «Thor: Love and Thunder» σε σκηνοθεσία του Τάικα Γουατίτι θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου.