Buzz

Η Τέταρτη Φάση του MCU δεν είναι τόσο μπερδεμένη όσο νομίζουμε

στα 10

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει ο πρόεδρος του Marvel Studios Κέβιν Φέιγκ ο οποίος λέει πως έχει δώσει πολλά στοιχεία για το τι θα είναι το επόμενο έπος του MCU.

Η Τέταρτη Φάση του MCU δεν είναι τόσο μπερδεμένη όσο νομίζουμε

Μέχρι στιγμής η Τέταρτη Φάση του MCU μοιάζει να δείχνει λίγο… μπερδεμένη. Η αλήθεια είναι πως μετά το Infinity War saga και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε πέρσι η νέα φάση μέχρι και σήμερα, μέσα από τις διάφορες ταινίες αλλά και σειρές της στο Disney+, έχει καταφέρει να εισάγει πολλά και διάφορα πράγματα στο παιχνίδι όπως τα Δέκα Δαχτυλίδια, τους Celestials, διάφορες εγκληματικές οργανώσεις και, κυρίως, το Mutliverse.

Ολα αυτά κάνουν πολλούς φανς να πιστεύουν πως, ίσως, δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για το που θέλει να καταλήξει αυτή την φορά. Κι εδώ έρχεται ο Κέβιν Φέιγκ για να τους καθησυχάσει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρις Εβανς (μάλλον) δεν θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο του Captain America

loki

Μιλώντας στο Total Film, για την επερχόμενη ταινία «Thor: Love and Thunder», ο πρόεδρος του Marvel Studios όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα και πως όσοι προσπαθούν να καταλάβουν το τι ακριβώς συμβαίνει, θα πάρουν τις απαντήσεις τους σε λίγο καιρό.

«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της Τέταρτης Φάσης νομίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει την κατεύθυνση στην οποία πηγαίνει το επόμενο saga. Νομίζω ότι υπάρχουν ήδη πολλές ενδείξεις, που είναι τουλάχιστον εμφανείς σε μένα, για το προς τα που πηγαίνει όλο αυτό. Αλλά θα είμαστε λίγο πιο άμεσοι σχετικά με αυτό τους επόμενους μήνες για να βάλουμε ένα σχέδιο έτσι ώστε το κοινό που θέλει να δει τη μεγαλύτερη εικόνα να μπορεί να δει ένα αρκετά μικρό, μικροσκοπικό, κομμάτι του χάρτη αυτού», δήλωσε ο Φέιγκ.

Αυτό το μικρό κομμάτι ίσως αποκαλυφθεί με τη νέα ταινία του Θορ ή με τις νέες σειρές «She-Hulk» και «Secret Invasion»; Υπομονή λοιπόν λίγο καιρό ακόμα.