Buzz

Ο Κρις Εβανς (μάλλον) δεν θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο του Captain America

στα 10

Θεωρεί πως ο ρόλος αυτός ήταν ό,τι πιο πολύτιμο για εκείνον και δεν θέλει να χαλάσει την πορεία που είχε.

Ο Κρις Εβανς (μάλλον) δεν θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο του Captain America

Η Marvel ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως ετοιμάζει την ταινία «Thunderbolts» και πως ο Τζέικ Σρέιερ έχει αναλάβει την σκηνοθεσία. Στα κόμικς πρόκειται για μια ομάδα με πολλούς και διάφορους ήρωες αλλά και αντι-ήρωες οι οποίοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, συνδέονται με τον Captain America. Και όπως είναι φυσικό πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι άρχισαν να πιστεύουν πως ο Κρις Εβανς θα επιστρέψει στον ρόλο του εμβληματικού ήρωα.

Αλλά ας μην ελπίζουμε και πολύ. Σε μια συνέντευξή που έδωσε ο ίδιος ο Εβανς στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Lightyear» απάντησε στις μακροχρόνιες φήμες ότι μια μέρα θα επέστρεφε στον ρόλο του Στιβ Ρότζερς. «Εντάξει, δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά απλά δεν ξέρω, είναι δύσκολο. Hταν τόσο καλή πορεία και είμαι τόσο χαρούμενος με αυτό, είναι τόσο πολύτιμο για μένα. Θα έπρεπε να είναι τέλειο [για να επιστρέψω].»

Διαβάστε ακόμα: Η Ελίζαμπεθ Ολσεν απέρριψε ρόλο σε ταινία του Λάνθιμου για χάρη του MCU

Captain America: Civil War 607

Από την απάντησή του και μόνο ο Εβανς δίνει να καταλάβουμε πως δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με κάτι τόσο σημαντικό για εκείνον όπως η εποχή που ήταν Captain America. «Απλώς θα ήταν τρομακτικό να συρθώ πάλι σε κάτι που είναι τόσο πολύ αγαπητό για μένα. Αυτός ο ρόλος σημαίνει τόσα πολλά για μένα, οπότε το να τον ξαναεπισκεφτώ θα ήταν πολύ σημαντικό.»

Να θυμίσουμε πως πέρσι η Marvel ανακοίνωσε πως ο Αντονι Μακί θα είναι ο νέος Captain America του MCU, μετά και την σειρά «The Falcon and the Winter Soldier», ενώ ο ίδιος συμφώνησε να είναι ο πρωταγωνιστής του τέταρτου μέρους του «Captain America», αποδεχόμενος την σκυτάλη που του έδωσε προσωπικά ο Κρις Εβανς στον τελευταίο «Πόλεμο της Αιωνιότητας», με το σενάριο να υπογράφουν ο Μάλκολμ Σπέλμαν («The Falcon and the Winter Soldier») μαζί με τον Ντέιλαν Μάσον.