Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

στα 10

Σημειώστε από τώρα ποιες ταινίες είναι οι πρώτες που θα βγουν στις αίθουσες για το 2023.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Συνέχεια εξόδων στις αίθουσες, χωρίς κάποιο πλάνο ή κάποιο μέτρο - και για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.


Εσείς ψηφίσατε για τις καλύτερες ταινίες του 2022; Διαβάστε εδώ πώς θα συμμετάσχετε στη μεγάλη ψηφοφορία του Flix και μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν σινεμά για όλο το 2023.


the whale

Η Φάλαινα (The Whale) του Ντάρεν Αρονόφσκι

Ενας αυτοκαταστροφικός παχύσαρκος άντρας παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι σκηνοθετεί τον Μπρένταν Φρέιζερ στο οσκαρικό του comeback.

αναπαράσταση

Αναπαράσταση του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Ο Κώστας Γούσης, μετανάστης στη Γερμανία, επιστρέφει στην πατρίδα, σ' ένα χωριό της Ηπείρου. Η γυναίκα του, Ελένη κι ο εραστής της, Χρήστος, θα τον δολοφονήσουν και θα τον θάψουν στον κήπο, αλλά το έγκλημά τους θ' αποκαλυφθεί. Ο δικαστής θα επιχειρήσει την αναπαράσταση του εγκλήματος, ενώ ένα τηλεοπτικό συνεργείο γυρίζει ντοκιμαντέρ για το χωριό, τους κατοίκους και το συμβάν.

Πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου, βραβευμένη από τη FIPRESCI στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

a man called otto

Ενας Ανθρωπος Που Τον Ελεγαν Οττο (A Man Called Otto) του Μαρκ Φόρστερ

O Oττο Αντερσον είναι ένας γκρινιάρης μεσήλικας που έχει πρόσφατα χηρεύσει. Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Οττο συναντά το ταίρι του στην πολύ έξυπνη κι ακόμη πιο πολύ έγκυο Μαρισόλ κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του.

Η αμερικάνικη εκδοχή του «Ενας Ανθρωπος Που Τον Έλεγαν Οβ» όπως το έγραψε ο Φρέντρικ Μπάκμαν και σκηνοοθέτησε ως «Ο Κύριος Οβε» ο Χάνες Χολμ. Με τον Τομ Χανκς.

megan

MΞGAN του Τζέραρντ Τζόνστον

Η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της κι εφόσον η ίδια ειδικεύεται στη ρομποτική, αποφασίζει να συνδέσει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα - μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Ξεχάστε την Αναμπελ. Ερχεται η Megan!

captain

Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε (Captain Volkonogov Escaped) των Αλεξέι Χουπόφ, Νατάσα Μερκούλοβα

Ο Καπετάν Φίοντορ Βολκονόγκοφ, ένα σεβάσμιο και πειθήνιο όργανο του νόμου της Σοβιετικής Ένωσης, γίνεται μάρτυρας κάποιων ύποπτων ανακρίσεων από τις οποίες περνούν οι συνάδελφοί του. Καθώς νιώθει πως η σειρά του πλησιάζει, δραπετεύει και σύντομα τρέπεται σε φυγή, κυνηγημένος από τους πρώην συναδέλφους του. Ευάλωτος και απελπισμένος, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και ότι η εξιλέωση είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει την αιώνια Κόλαση. Όμως ο χρόνος του τελειώνει και ο κλοιός τού ανθρωποκυνηγητού κλείνει ασφυκτικά.

Θρίλερ, ταινία δράσης, μια σύγχρονη παραβολή για έναν παράλογο κόσμο. Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βενετίας.

operation fortune

Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη (Operation Fortune: Ruse de Guerre) του Γκάι Ρίτσι

Ο υπερ-κατάσκοπος Ορσον Φόρτουν πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς. Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες, ο Φόρτουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολιγουντιανό σταρ Ντάνι Φρανκέσκο για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Η νέα ταινία των Γκάι Ρίτσι - Τζέισον Στέιθαμ. Σε γνώριμα μονοπάτια. Από τις 5 Ιανουαρίου 2023 στις αίθουσες.

marmaduke

Μαρμαντιούκ (Marmaduke) του Μαρκ Ντιπέ

Ενας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ, από έναν απείθαρχο αλλά αξιαγάπητο σκύλο, στον πρώτο Μεγάλο Δανό που θα κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων.

Ο διάσημος Μαρμαντιούκ, στην μεγάλου μήκους ταινία του, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και στα θερινά!