Buzz

H Disney ανακοίνωσε το καστ της live action ταινίας του «Πινόκιο»

στα 10

Την ταινία θα την σκηνοθετήσει ο Ρόμπερτ Ζεμέκις και θα είναι ένα μείγμα live action και CGI.

H Disney ανακοίνωσε το καστ της live action ταινίας του «Πινόκιο»

Φαίνεται πως το σινεμά συνεχίζει να αγαπάει την ιστορία του «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι. Ηδη την χρονιά που μας πέρασε είχαμε μια την ταινία του Ματέο Γκαρόνε με την δική του - σκοτεινή - εκδοχή, ενώ σύντομα περιμένουμε και την ταινία κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για το Netflix με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να δανείζει την φωνή του στον Τζεπέτο.

Διαβάστε ακόμα: H ταινία «Dungeons & Dragons» πρόσθεσε τους Χιού Γκραντ και Σοφία Λίλις στο καστ της

Pinocchio 607

Σήμερα όμως τα νέα έρχονται για άλλη μια κινηματογραφική εκδοχή του κλασσικού αυτού παραμυθιού, η οποία αυτή την φορά έρχεται από την Disney και την live action εκδοχή του κλασσική ταινίας κινουμένων σχεδίων της του 1940. Ηδη γνωρίζαμε πως ο Ρόμπερτ Ζεμέκις θα την σκηνοθετήσει και ο Τομ Χανκς θα παίξει τον ρόλο του Τζεπέτο, αλλά τώρα μαθαίνουμε πως στο καστ προστέθηκαν και οι Σίνθια Ερίβο, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Λορέιν Μπράκο και Μπέντζαμιν Εβαν Εϊνσγουόρθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ερίβο θα παίξει τον ρόλο της μπλε νεράιδας, ο Γκόρντον-Λέβιτ θα δανείσει την φωνή του στον Τζίμινι Κρίκετ, ο Κι θα παίξει τον Τζον την Αλεπού, η Μπράκο θα δανείσει την φωνή της στην Σοφία τον γλάρο, ένας νέος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία, ενώ ο Εϊνσγουορθ θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Πινόκιο.

Φυσικά, μιας και είναι ταινία του Ζεμέκις, αυτός ο «Πινόκιο», θα είναι ένα μείγμα live action και CGI χαρακτήρων, με την παραγωγή της να αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά ενώ θα κυκλοφορήσει το 2022 όχι στους κινηματογράφους αλλά κατευθείαν στο Disney+.

Διαβάστε ακόμα: «Η Παναγία των Παρισίων» της Disney ετοιμάζεται για το live action remake της