Buzz

«Η Παναγία των Παρισίων» της Disney ετοιμάζεται για το live action remake της

στα 10

H πιο σκοτεινή ταινία κινουμένων σχεδίων που βγήκε ποτέ από την Disney, θα γίνει ένα φιλικό προς την οικογένεια live action remake.

«Η Παναγία των Παρισίων» της Disney ετοιμάζεται για το live action remake της

Ηδη μέσα στο 2019 περιμένουμε όχι μια αλλά τρεις παραγωγές της Disney οι οποίες βασίζονται σε live action remakes παλιών animation ταινιών της από την Αναγεννησιακή Περίοδό της (1989-1999), το «Dumbo» τον Μάρτιο, τον «Aladdin» τον Μάιο και τέλος το «Lion King» τον Ιούλιο, με την «Mulan» να ετοιμάζεται να βγει κι αυτή σύντομα στις αίθουσες.

Στην λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί και άλλη μια αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων του στούντιο, «Η Παναγία των Παρισίων», με τον Τζος Γκαντ να πρωταγωνιστεί και να αναλαμβάνει την παραγωγή, η οποία θα είναι βασισμένη τόσο στην ταινία του 1996 της Disney όσο και στο κλασσικό βιβλίο του Βίκτωρος Ουγκώ, γραμμένο το 1831. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ταινία να ονομάζεται απλά «Hunchback», με το σενάριο να έχει αναλάβει να γράψει ο βραβευμένος με Τόνι σεναριογράφος θεατρικών παραγωγών Ντέιβιντ Χένρι Χουάνγκ, γνωστός για τις δουλειές του στα «Madama Butterfly», «Chinglish», «Golden Child», «The Dance and the Railroad» και πολλά άλλα. Ο Γκαντ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει και στο live action της «Πεντάμορφης και το Τέρας» ως ΛεΦού, θα παίξει τον ρόλο του Κουασιμόδου.

Διαβάστε ακόμα: Το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον έχει character posters!

the hunchback of notre dame 607

Η ταινία θα παραμείνει ως μιούζικαλ με τον Αλαν Μένκεν, ο οποίος έχει γράψει όχι μόνο την μουσική της ταινίας του ’96 αλλά και αρκετών άλλων ταινιών της, και τον Στίβεν Σουάρτζ να ετοιμάζουν την μουσική και τα τραγούδια του νέου αυτού remake. Αν και μέχρι στιγμής η ταινία δεν έχει βρει τον σκηνοθέτης της, είναι πραγματικά απορίας άξιο για το πως «Η Παναγία των Παρισίων» θα γίνει μια οικογενειακή live action ταινία. Μια ταινία η οποία θεωρείται από τις πιο σκοτεινές και γοτθικές ταινίες της Disney, περιέχοντας αναφορές σε γενοκτονία, σεξουαλικά υπονοούμενα και αρκετούς θανάτους. Ακόμα και ο Φρόλο, ο κακός της ταινίας, έχει ένα σόλο τραγούδι το οποίο, μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί για κακό σε ταινία της Disney, το οποίο αναφέρει το πόσο ποθεί την Εσμεράλντα, με σκοτεινές φιγούρες καλυμμένες με κόκκινους μανδύες να τον συνοδεύουν.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε περισσότερα νέα, τα οποία δεν θα αργήσουν να έρθουν. Για την ώρα δείτε παρακάτω το «Hellfire», το τραγούδι του Φρόλο, για να πάρετε μια μικρή γεύση από την ταινία του 1996.


Διαβάστε ακόμα: