Buzz

Το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον έχει character posters!

στα 10

Οι πρωταγωνιστές του live action ριμέικ της πολυαγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1941 έχουν την τιμητική τους. Δείτε τα πόστερ τους.

Το «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον έχει character posters!

Μπορεί η Disney να ετοιμάζει με φόρα πάρα πολλές πια live action μεταφορές παραδοσιακών animation της επιτυχιών (από το «Lion King» μέχρι το «Πινόκιο»), όταν όμως στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Τιμ Μπάρτον για να αποδώσει τη συγκίνηση της ιστορίας του «Dumbo», εκεί σταματά ο ανταγωνισμός. Ο σκηνοθέτης που αγαπά τα μοναχικά, αλλόκοτα πλάσματα έχει πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

Δείτε κι αυτό: To νέο τρέιλερ του «Dumbo» του Τιμ Μπάρτον χτυπά πάνω στο συναίσθημα

Ολα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από την ταινία, υποψιάζουν ότι θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα σκοτεινό παραμύθι με μεγάλη καρδιά από τον τρυφερό παραμυθά. Μία ιστορία για την παρεξηγημένη διαφορετικότητα και την μοναξιά των «τεράτων».

Dumbo 607

Η υπόθεση της ταινίας του Μπάρτον έχει ως βασικό ήρωα τον Χολτ Φάριερ, έναν πάλαι ποτέ σταρ του τσίρκου, ο οποίος επιστρέφει από τον πόλεμο και βρίσκει τη ζωή του να έχει ανατραπεί. Ο ιδιοκτήτης ενός τσίρκου τού αναθέτει τη φροντίδα ενός νεογέννητου ελέφαντα του οποίου τα τεράστια αυτιά τον έχουν κάνει περίγελο σε μια επιχείρηση που ήδη αγωνίζεται να επιβιώσει. Οταν όμως τα παιδιά του Χολτ ανακαλύπτουν ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάει, ένας επίμονος επιχειρηματίας και μια ακροβάτιδα αποφασίζουν να μετατρέψουν σε σταρ το αλλόκοτο παχύδερμο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D.

Σήμερα απολαμβάνουμε τα character posters του πρωταγωνιστικού καστ - με τους Εβα Γκριν, Κόλιν Φάρελ, Ντάνι ΝτεΒίτο, Μάικλ Κίτον και φυσικά, τον «Dumbo».

DUMBO character posters 607 1

DUMBO character posters 607 2

DUMBO character posters 607 3

DUMBO character posters 607 4

DUMBO character posters 607 5

Διαβάστε ακόμα:

DUMBO poster 607